c4nton4 20 Posted October 22, 2013 Uloženo za sad 300 HRK na ligu prvaka večeras Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 22, 2013 Jbm ti NHL sinoć da ga jbm.. Katajebenastrofa jučer od Amerike... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 22, 2013 (edited) Uloženo za sad 300 HRK na ligu prvaka večeras ne vidim gde da bacim pare na indijance, kad mi se nista ne svidja, ne vidim nigde value niti izglednost, a siliti nemam smisla Edited October 22, 2013 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted October 22, 2013 Neće više. Rješeno nisam nikakve slike primala neznam ko je to odgovarao u moje ime Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 22, 2013 uplacen dubl Canuksi +toronto, i dubl u fuci Arsenal X i Atletiko 3+, a sad na malo pivo i pes da se nastavi , do veceras, tj nocas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 22, 2013 nisam nikakve slike primala neznam ko je to odgovarao u moje ime pusti ti Erica to ti je stari lovac na zensku populaciju , ali sa dekadentnom taktikom i pokusava da nas zavadi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 22, 2013 Prokleta Barcelona. Poluvrijeme ili kraj odigram na ova govna i srušit će me. Jebo im pas mater Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 22, 2013 I ja kad igram na klub koji najviše mrzim, jebena budala Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 22, 2013 jebem ti i messija i ovog smarada martina Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 22, 2013 đubrad usrana. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 22, 2013 Za 2500 kn me zsjebe. nevjerovatno. šugavo katalonsko smeće precijenjeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 22, 2013 nevjerovatno, milan u poluspremi ne mogu dobit... Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 22, 2013 Nisam od tebe očekivao da ćeš tako naivno odigrati na Barcelonu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted October 22, 2013 Prodjem 6 utakmica, i to zafrkanih, a na takmičenje odaberem jedino što sam danas promašio, Marseille - Napoli preko 4,5 kartona... Quote Share this post Link to post Share on other sites