Tuto 157 Posted October 23, 2013 Cafe otvoren! Pozdrav društvu! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted October 23, 2013 pozdrav sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 23, 2013 Ima li ih ovdje na forumu? Navijači BiH umjesto u Litvi završili u – Latviji Prema pisanju latvijskih medija, prošloga tjedna je skupina navijača bosanskohercegovačke reprezentacije koja je željela prisustvovati kvalifikacijskom susretu za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo između Litve i BiH umjesto u Litvi završila u – Latviji. Navijači BiH koji su prošloga utorka željeli pomoći svojoj reprezentaciji da dođe do pobjede koja ih je vodila na SP u Brazil umjesto u Kaunas stigli su u Rigu. Prema pisanju lokalnih medija, veća skupina navijača se tijekom šetnje Rigom čudila kako su ulice puste i zašto je tako tiho. Stoga su se obratili domaćinima koji su im potom objasnili kako su došli u pogrešnu državu. BiH je slavila u Litvi 1:0 i postigla povijesni uspjeh jer će prvi put od samostalnosti nastupiti na SP-u.»Ovu vlastitu glupost zapamtit ću za čitav život«, ljutito je rekao jedan od bosanskih navijača. Autor: HINA (NL) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 23, 2013 jebem ti barcu da je jebem..kao bila mi pre mala kvota da atletico daje više od jednog gola i ja stavim malo jače govneto od kvote..sad odigram u zadnjoj over edmontona i jbni gol mi treba na backchickensima.. Jesi video kako sam u poslednjoj minuti pao canukse, znaci postaju polako krs od ekipe, toronto mekano dosao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 23, 2013 evo ga jedan teniski od mene , a bice ih jos Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 23, 2013 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 23, 2013 prodace me gabasvili , ne verujem! posle umal 4:0 za njega, sad gubi od tuznog Puetza 6:5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 23, 2013 Jesi video kako sam u poslednjoj minuti pao canukse, znaci postaju polako krs od ekipe, toronto mekano dosao Promjena trenera s potpuno drugim stilom igranja. Proces adaptacije Rangersi i Canucksi, Torta i AV Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 23, 2013 prodace me gabasvili , ne verujem! posle umal 4:0 za njega, sad gubi od tuznog Puetza 6:5 Pa tko pada prvi par na tiketu? To si namjerno napravio. Priznaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 23, 2013 veceras je boston veoma izgledan po 1.95, a Dnb po 1.48 za ozbiljniji ulog. Sabresi su losi ove sezone, a ne verujem da im protiv oklopnjaka moze krenuti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 23, 2013 Pa tko pada prvi par na tiketu? To si namjerno napravio. Priznaj jasta more Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 23, 2013 veceras je boston veoma izgledan po 1.95, a Dnb po 1.48 za ozbiljniji ulog. Sabresi su losi ove sezone, a ne verujem da im protiv oklopnjaka moze krenuti Meni si govorio da je kvota 1,95 pre mala. Padaju ti standardi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 23, 2013 Koja spaljena slika Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 23, 2013 Ima li ih ovdje na forumu? Navijači BiH umjesto u Litvi završili u – Latviji Prema pisanju latvijskih medija, prošloga tjedna je skupina navijača bosanskohercegovačke reprezentacije koja je željela prisustvovati kvalifikacijskom susretu za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo između Litve i BiH umjesto u Litvi završila u – Latviji. Navijači BiH koji su prošloga utorka željeli pomoći svojoj reprezentaciji da dođe do pobjede koja ih je vodila na SP u Brazil umjesto u Kaunas stigli su u Rigu. Prema pisanju lokalnih medija, veća skupina navijača se tijekom šetnje Rigom čudila kako su ulice puste i zašto je tako tiho. Stoga su se obratili domaćinima koji su im potom objasnili kako su došli u pogrešnu državu. BiH je slavila u Litvi 1:0 i postigla povijesni uspjeh jer će prvi put od samostalnosti nastupiti na SP-u. »Ovu vlastitu glupost zapamtit ću za čitav život«, ljutito je rekao jedan od bosanskih navijača. Autor: HINA (NL) Almiric se još nije vratio. Vidiš da ga nema na forumu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oRqjsms1PGI Quote Share this post Link to post Share on other sites