micha 27 Posted October 24, 2013 Pozdrav svima, Interesuje me kako će biti raspoređene nagrade na Expekt takmičenju jer nema "obojenih" prvih pet pozicija? Tuto, ostao bez boja! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted October 24, 2013 Tuto, ostao bez boja! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 24, 2013 Čim je otišao Ivanković, Dinamo dominira. PSV nije zapucao prema vratima..Samo da dođe rezultat Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 24, 2013 I da Soudani ne škrtari. Već je moglo bit 3:0 za plave Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 24, 2013 Ima ovde i sestri. Npr. ona kojoj Bane šalje svakojake svoje slike, a da ni on ni ona nemaju pojma o tome ! Eriče care! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 24, 2013 Nevjerovatno kako su sebicni ovi tamni Dinamovci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 24, 2013 Nevjerovatno kako su sebicni ovi tamni Dinamovci. Da. Preškrti su. Mogli smo dobit. PSV nije prdnuo u tekmi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 24, 2013 Pozdrav svima, Interesuje me kako će biti raspoređene nagrade na Expekt takmičenju jer nema "obojenih" prvih pet pozicija? I ostale tablice su neobojene. Zbog otkaza dva sponzora (piše obavjest u zaglavlju foruma) za ovaj mjesec ili dok se ne nađu novi sponzori jedna od opcije bi mogla biti da se na sva tri natjecanja podijele nagrade za 1-3 mjesto, 'kako bi vuk bio sit i ovce na broju'. No, sačekaj dok se glavni službeno ne oglasi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 24, 2013 http://sportsport.ba/ino_fudbal/sudija-tukao-igrace-pa-im-dijelio-crvene/116469 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 24, 2013 http://sportsport.ba/ino_fudbal/sudija-tukao-igrace-pa-im-dijelio-crvene/116469 Najvise se borio onaj 13-tica da dopre do sudije, bas me zanima sta bi bilo da je dosao do njega Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 24, 2013 Najvise se borio onaj 13-tica da dopre do sudije, bas me zanima sta bi bilo da je dosao do njega nek dodje na balkan da sudi kad je onakav mangup Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 24, 2013 a i golmanu je malo falilo da podje tuci 13-icu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 24, 2013 Najvise se borio onaj 13-tica da dopre do sudije, bas me zanima sta bi bilo da je dosao do njega Ništa. On je reagirao samo zato jer je znao da će ga spriječit. Mogao je neometano s desna doć i uhvatit suca, a tek kad ih je bilo dovoljno da ga zadrže je 'poludio' Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 24, 2013 nek dodje na balkan da sudi kad je onakav mangup mislim da je igracima posao da igraju, a sudijama da sude, sve ostalo je suvisno i treba neka komisija da resi, inace ce da bude belaja Ništa. On je reagirao samo zato jer je znao da će ga spriječit. Mogao je neometano s desna doć i uhvatit suca, a tek kad ih je bilo dovoljno da ga zadrže je 'poludio' raspalio sudija jednog igraca nogom, razjario se ko bik Quote Share this post Link to post Share on other sites