Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

24.10.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB,(World Series) Game 202:05 CET (25/10/2013)Boston Red Sox - St.Louis Cardinals(Money Line)Pick: St.Louis CardinalsOdd: 2.02Bookie: MarathonbetStake: 6/10Večeras se na Fenway Parku, (Boston, Massachusetts) igra 2 meč World Series između domaćih Red Soxa(1-0) i gostujućih Cardinalsa(0-1)...Sinoć su Red Soxi ubedljivo pobedili sa čak 8-1 desilo se ono što sam predpostavio da  Wainwright kad uđe u probleme obično se raspada do kraja je još i dobro prošao spasao ga je katastrofe Beltran koji je uhvatio hit Big Papia koji je išao preko ograde i spasao Grand Slem ali to ga je i koštalo udario je u metalnu konstrukciju i udario rebra i napustio meč već u 2 inn. to me malo i brine za večeras jel je pod znakom pitanja ali verujem da će stisnuti zube i pošto ima mogućnost da igra DH da će biti samo hiter.Nažalost ja ću večeras moratida igram protiv Red Soxa jel kad sam video startera domaćina nisam mogao da verujem da se John Farrell odlučio večeras za Lackeya ja bi bez obzira na rezultate pre išao sa Buchholzom pa i  Peavyem jel smatram da su kvalitetniji pičeri i da u možda i ključnom meču za seriju po meni idu sa ponavljam bez obzira na rezultate kritičnim Lackeyem ali verovatno zato ja i nisam menadžer Red Soxa...!!!Večeras na moundu za  Bos.John Lackey, RHP Postseason stats 2-0, 3.00 ERA dok za STL Michael Wacha, RHP Postseason stats 3-0, 0.43 ERALackey iako ima solidnu sezonu prvu od dolaska u Boston ipak on po meni i dalje nije sjajan iako i u pley ofu ima dobru statistiku mislim da je dobrim delom to i zbog što loše forme udrača Tigersa što zbog njihove agresivnosti gde su gotovo sve njegove picheve napadali iako su mnogi bili ball loptešto mislim da će večeras biti mnogo drukčije neće mu biti lako jel sinoć iako su Cardinalsi dali samo jedanran imali su samo jedan hit manje od domaćina nisu iskoristili ni jednu scoring poziciju.Sa druge strane za STL mladi Wacha koji baca u izuzetnoj formi zaista impresivno ima fantastičnu kontrolu lopte izuzetan fast ball protiv njega će večeras jedino biti neiskustvo jel će večeras bacati u hramu baseballa ali dosada se pokazao da se nosi sa pritiskom nadam se da će tako biti i večeras...Hiterski oba tima su tu ako bude u lineupu Beltran ja bi ipak dao malu prednost Cardinalsima zbog hitera više jel timovi iz N.L. su navikli da igraju bez DH udarača upravo iz tog razloga imaju malu prednost nad timovima iz A.L.Kako bilo mislim daje večeras value na Cardinalsima i da ovaka kvota neće još dugo biti da sam siguran da će Beltran nastupiti možda bi napao i jače no i ovako je dovoljno uzimam Cardinalse ML...!!!

Hokej - NHL 
03:30h Edmonton Oilers - Washington Capitals
Tip: 2H (-1.5) 
Kvota: 3.57 
Pinnacle Sports

Edmonton se nalazi u donji deo tabele na zapadu sa samo dve pobede u regularni deo meca i jedna pobeda nakon OT. Meni nista novo, jer upravo tamo je mesto gde bih trebalo da bude ova ekipa koja dosta skripi. Jedini bolji segment u njihovoj igri je solidan napad i dosta visoki procent kod osvoenih face-off, sve ostalo je totalna katastrofa. Jos uvek su bez kucna regularna pobeda, mislim da cu tako ostati bar jos ovo kolo. Vezali su dve pobede sa redom u gostima, maltene iznenadujuci. 
Washington nije ni blizu na nivo na koji bih trebalo da budu. Igraju jako loso, dosta nekonstatno. Gube utakmica sa ekipa koji bih trebalo da ih dobiju. Ali polako se vracaju u ritam. Vezali su dve pobede u nizu, a ovo je drugi duel od narenih tri koji slede u gostima. Nisu se proslavili na gostinski teren, jedina pobeda je dosla prije dva dana i to nakon produzetka. 
Vreme je da se crna serija prekine a ne postoji bolji trenutak za Capitalsi od ovoga. Bolji su roster, igraju dobra defanziva, odlicna disciplina na terenu, mnogo bolji procent PP.  U svaki segment izgledaju bolji od svog protivnika. 
Sretno!

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 186 

Vrijeme odigravanja: 04:30
Naziv para: LAKings(1TiK)-Phoenix (super 1. trećina ili kraj)
Tip para: 1
Tečaj: 1.750

Hockey, NHL
01:05 CET (25/10/2013)
Philadelphia Flyers - New York Rangers(Money Line)
Pick: Philadelphia Flyers
Odd: 1.71
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 7/10

Večeras se na Wells Fargo Center, (Philadelphia, Pennsylvania) igra meč između domaćih Flayersa(1-7-0) i gostujućih Rangersa(2-5-0)...
Duel timova koji su veliko razočarenje ove sezone a posebno Flayersi koji imaju samo jednu pobedu dosadsamigrao dva puta na njih i jedan put je i ta pobeda kad su promenili trenera od tada su nanizali četiri poraza ako nemogu da pobede ovake Rangerse onda stvarno neznam koga će!!!
Posebno što za Rangerse večeras debituje golman Cam Talbot koji nema iskustav u NHL-u i svakako da je tošansa za domaćina da konačno nešto više urade u napadu.
Jel stvarno jeneverovatno da napadsa toliko dobrih hokejaša daje samo 1.38 golova po meču tu su Claude Giroux ,Vincent Lecavalier,Jakub Voracek ,Wayne Simmonds ,Brayden Schenn ...
Dok sa druge strane Rangersi takođe katastrofalni sa takođe užasno slabom efikasnošću i dalje bez  R. Nasha i R. Callahana veoma dve bitne karike u napadu kao i povređenog gol. H. Lundqvist sa odbranom koja dozvoljava neverovatnih 4.14 golova po meču.
Iako je tradicija u njihovim duelima na strani Rangersa mislim da je krajnje vreme da se Flayersi trgnu jel zaista radi se o kvalitetnbom timu koji nikako da pronađe pravu igru.
Kko bilo uzimam Flayerse ML....!!!

Baseball, MLB,(World Series) Game 202:05 CET (25/10/2013)Boston Red Sox - St.Louis Cardinals(Team Poits)Pick: St.Louis Cardinals Over 3.5Odd: 2.03Bookie: Pinnacle SportsStake: 6/10

Večeras se na Fenway Parku, (Boston, Massachusetts) igra 2 meč World Series između domaćih Red Soxa(1-0) i gostujućih Cardinalsa(0-1)...Večeras ću još jedan bet uzeti na ovom meču a to je Over poena Cardinalsa čekao sam sastav gostiju i tek je sad izašao.Da ponovim večeras na moundu za Bos.John Lackey, RHP Postseason stats 2-0, 3.00 ERA po meni šansa za hitere Cardinalsa da daju suport svom pičeru jel sumnjam dana Fanveju mogu da odnesu pobedu sajako malim brojem poena.Nedoumica oko igranja Beltrana je rešena i on će biti u lineupu gostiju koji će izgledati ovako - 1 M. Carpenter (L)  (2B)2 C. Beltran (S)  (OF)3 M. Holliday ® (OF)4 A. Craig ® (1B)5 Y. Molina ® ©6 D. Freese ® (3B)7 M. Adams (L) (1B)8 S. Robinson ®  (OF)9 P. Kozma (SS)Lineup po meni sposoban da dohvati Lackeya večeras i uzimamOver 3.5 na Cardinalse...!!!