c4nton4 20 Posted October 25, 2013 Evo jedne za smirenje http://www.youtube.com/watch?v=GtvrLUtpJHQ Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted October 25, 2013 Zdravo zdravo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 25, 2013 Pizdu m kako me bulja boli danas.. :77tooth: naguzi li te mangupi Evo jedne za smirenje http://www.youtube.com/watch?v=GtvrLUtpJHQ da slusas ovo i da izvrsis samoubistvo iz dosade Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 25, 2013 Pozz... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 25, 2013 najaci su ovi komentatori sa sport kluba sto za zavrsnicu u Instanbulu kazu da sada Sari Erani nista ne znaci pobeda, ili Jeleni Jankovic jer je sigurno druga i prolazi a za pobedu dobijaju 150 hiljada evra, za dva sata posla, ja toliko ne mogu da zaradim iz vise zivota. smesno kako lupaju, bez obzira sto imaju kintu ove teniserke (teniseri) niko ne moze da mi kaze da im ta lova mala, em sto su to vrhunski sportisti i zele pobediti, Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 25, 2013 najaci su ovi komentatori sa sport kluba sto za zavrsnicu u Instanbulu kazu da sada Sari Erani nista ne znaci pobeda, ili Jeleni Jankovic jer je sigurno druga i prolazi a za pobedu dobijaju 150 hiljada evra, za dva sata posla, ja toliko ne mogu da zaradim iz vise zivota. smesno kako lupaju, bez obzira sto imaju kintu ove teniserke (teniseri) niko ne moze da mi kaze da im ta lova mala, em sto su to vrhunski sportisti i zele pobediti, možda dobiva 150 000, al zato ona mora srat sjedećki. Kužiš? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 25, 2013 Kad se sjetim sinoć statistike Morskih Džukela iz San Josea i kako ih poje** Smeđi Medvjedi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 25, 2013 možda dobiva 150 000, al zato ona mora srat sjedećki. Kužiš? kapiram, ali nista to nije Kad se sjetim sinoć statistike Morskih Džukela iz San Josea i kako ih poje** Smeđi Medvjedi video sam ubile ih morske nemani, ali bruinsi do 2 boda u regularu. ja sam sinoc hteo na Montreal, ali sam imao neke goste te nisam otisao uplatiti, ali sam zato za veceras razigrao jedan dublic pa nek kližu https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1084-2379762-1130 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 25, 2013 kapiram, ali nista to nije video sam ubile ih morske nemani, ali bruinsi do 2 boda u regularu. ja sam sinoc hteo na Montreal, ali sam imao neke goste te nisam otisao uplatiti, ali sam zato za veceras razigrao jedan dublic pa nek kližu https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1084-2379762-1130 znači, ti sereš stoječki? Ovaj Vancouver bi mogao doći. Ako već igraš protiv Bluesa, igraj protiv njih doma Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 25, 2013 (edited) Ovaj Vancouver bi mogao doći. Ako već igraš protiv Bluesa, igraj protiv njih doma trebalo bi Edited October 25, 2013 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 25, 2013 trebalo bi Mada su Canucksi načeti i umorni, al u mašini su za razliku od Bluesa koji su imali slobodno. Sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 25, 2013 Mada su Canucksi načeti i umorni, al u mašini su za razliku od Bluesa koji su imali slobodno. Sretno znam o cemu pricas, al dal imali slobodno ili ne ista bi kvota bila od strana kladara, samo vidim da lete uplate na bluese koji su po meni otkrovenje ove sezone. Veceras ih ceka faktor iznenadjenja sa rezom 0:3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 25, 2013 znam o cemu pricas, al dal imali slobodno ili ne ista bi kvota bila od strana kladara, samo vidim da lete uplate na bluese koji su po meni otkrovenje ove sezone. Veceras ih ceka faktor iznenadjenja sa rezom 0:3 Što se tiče pobjede 0:3, zaboravi. Canucksi u OT/SO najvjerovatnije. Canucksi su odigrali 12 tekmi, Bluesi 7. Canucksi su jučer igrali protiv Devilsa i letjeli kod Bluesa nakon 7 uzastopnih gostovanja, a Bluesi su imali tjedan odmora. Plus pitanje je tko starta na golu večeras. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 25, 2013 plus ozljede Quote Share this post Link to post Share on other sites