c4nton4 20 Posted October 25, 2013 6 uzastopnih, ovo je 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 25, 2013 Što se tiče pobjede 0:3, zaboravi. Canucksi u OT/SO najvjerovatnije. Canucksi su odigrali 12 tekmi, Bluesi 7. Canucksi su jučer igrali protiv Devilsa i letjeli kod Bluesa nakon 7 uzastopnih gostovanja, a Bluesi su imali tjedan odmora. Plus pitanje je tko starta na golu večeras. pa ti igraj onda jedinicu i uzmi pare Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 25, 2013 pala ti je kvota sa 1.9 na 1.76 na bluese Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 25, 2013 veceras ocekujem i dvicu na Anahajm Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 25, 2013 pa ti igraj onda jedinicu i uzmi pare neću igrat na taj susret Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 25, 2013 sad si me natjerao da pišem o hokeju. ako bude nagradni fond natjecanja 1000€, pisat ćemo analize na forumu, ok? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 25, 2013 veceras ocekujem i dvicu na Anahajm ne znam ni s kim igraju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 25, 2013 sad si me natjerao da pišem o hokeju. ako bude nagradni fond natjecanja 1000€, pisat ćemo analize na forumu, ok? ne znam, mrze me skrabat analize, bitno je dobro pogadjati na duzi vremenski period... ne znam ni s kim igraju sa senatorsima Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 25, 2013 Pizdu m kako me bulja boli danas.. Ma daaaaj, ko ti ga je to metn'o? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 25, 2013 (edited) Ma daaaaj, ko ti ga je to metn'o? to je bilo ovako Isao Erick pustinjom i naisao na veliku tablu na kojoj je pisalo: "OPREZ, PEDER U PUSTINJI!" On izvadi pistolje, pazljivo se okrene oko sebe, ali nigde nikog. Podje on dalje i ugleda jos vecu tablu na kojoj pise: "OPREZ, PEDER U PUSTINJI!". Opet izvadi pistolje, okrene se, ali nigde nikoga. Krene dalje i vidi malecku tablu na kojoj nesto pise. Posto nije mogao da procita, sagne se do zemlje a na tabli pise: "DVA PUTA SAM TE UPOZORIO!" Edited October 25, 2013 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted October 25, 2013 Ma tako mu i treba, šta će koji q u pustinji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 26, 2013 Anahajm 2:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 26, 2013 ne mogu verovati kako sam pao usrani pitsburg, a prime ljudi 3 gola u poslednjoj od islandresa tuga je to ubili ih al izgube slepci, znaci kvota ispod 1.9 u sirokom luku do daljnjeg ! samo zato sto sam dublao ajd reko da ih uzmem po 1.8 da se iskupe. MRs Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 26, 2013 ne mogu verovati kako sam pao usrani pitsburg, a prime ljudi 3 gola u poslednjoj od islandresa tuga je to ubili ih al izgube slepci, znaci kvota ispod 1.9 u sirokom luku do daljnjeg ! samo zato sto sam dublao ajd reko da ih uzmem po 1.8 da se iskupe. MRs Da, u NHLu je niska kvota no bet. Ne isplati se Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 26, 2013 Da, u NHLu je niska kvota no bet. Ne isplati se ma znam, ali obicno u dublu ponekad stavim. Eno Canuksi vode 2:1 pre poslednju , Anahajm vodi, a njih ne uzmem, hteo sam Columbosi -toronto over - bilo kako bilo, spusio sam i sad odoh da spavam Quote Share this post Link to post Share on other sites