littlepimp 13 Posted February 24, 2006 Evo neka svatko stavi svoj jedan zicer za sutra,pa cemo probati sloziti dobitni listic.Molio bih da se parovi neponavljaju i ako je moguce da se postaju danas da sutra ujutro mozemo uplatiti. Pozdrav. :o Share this post Link to post Share on other sites
nathanael 0 Posted February 24, 2006 Evo ja sam svoj listić za sutra stavio u Temu: Lisiići kroz vikend. Ali kao najsigurniji izdvojio bih Lyon-Rennes tip 1 koef 1,45 u supersportu. Lyon je uspješno prošao ispit u ligi prvaka i sad mirno dočekuje Rennes, i pokušat će odr Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted February 24, 2006 Bordeaux-Metz Bordeaux je posljednjih 5 utakmica kod kuće dobio što dosta govori o njihovom dobroj formi: 11/02-06 Bordeaux vs. Rennes 2:0 28/01-06 Bordeaux vs. Lens 1:0 21/01-06 Bordeaux vs. Strasbourg 2:1 11/01-06 Bordeaux vs. Auxerre 1:0 20/12-05 Bordeaux vs. Nantes 3:1 Metz u gostima ima 4 poraza i 1 neriješenu utakmicu. 11/02-06 Auxerre vs. Metz 1:1 01/02-06 Marseille vs. Metz 2:0 29/01-06 Lille vs. Metz 3:1 14/01-06 Strasbourg vs. Metz 2:1 04/01-06 Le Mans vs. Metz 2:0 U dosadašnjim susretima ovih momčadi Metz NIKADA nije dobio Bordeaux u gostima. Sva statistika upućuje na čistu 1. Pozdrav! :o Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted February 24, 2006 Genk-La Louviere 1 1,40 Genk je 5. a La Louviere 17. na tablici. U zadnjih 10 utakmica Gent bi bio na 5. mjestu a La Louviere na 17. Na tablici kod kuce Genk bi bio na 4.mjestu, a na tablici u gostima La Louviere bi bio na 13.mjestu. U zadnjih 10 utakmica Gent ima 4 pobjede,2 neodlucena i 4 izgubljene. U zadnjih 10 utakmica La Louviere ima 1 pobjedu,5 neodlucenih i 4 izgubljene. Ove sezone su se susreli jednom i to je dobio Genk sa 2:3. Po svemu Genk bolji iako je par puta ove sezone La Louviere znao iznenaditi, ali mislim da je ovdje pobjeda Genka sigurna 80%. Pozdrav. :o Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted February 24, 2006 Chelsea - Portsmouth - 1 @ 1.20 Ja mislim da će isprašit Portsmouth sa par golova radi poraza protiv Barce. Nema velikog rezime, sve je jasno, Chelsea je daleko nadmočniji i jošedan kiks nesme dozvolit, pogotovo na domaćem terenu. Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted February 24, 2006 za sad imamo samo 4 para... ima li još ko kakav par. Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 3 Posted February 24, 2006 Neznam sta vi mislite, al po meni je koef. na Chelseu premali da bi riskira, jer "rusi" tako rec vec prvaci, i ko zna kako ce uci u utakmicu, dok se Portsmouth bori za opstanak, a i dosta su se pojacali. Chelsea je favorit, al nemaju imperativ pobjede, a i nebi me cudili da odmaraju igrace za uzvratni susret protiv Barce. Kamen - dinamo 2 @ 1.8 Ove sezone je dinamo klasa za sebe u HNL, Kamen je najceve izneadjenje dosadasnjeg dijela natjecanja. Ako ne bude nikakvih igrica dinamo bi ovo tribao lagano dobit. I u zadnjoj utakmici su pokazali da su formi, a i Hajduka su potpuno nadigrali. Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted February 24, 2006 neznan... meni je Chelsa sigurnija od Dinama - razlog: Kamen Ingrad je jako jako čvrsta momčad, imat će Dinamo velikih problema u Velikoj. Znam jer sam osobno gleda treninge i osobno priča sa trenerom Matkovićem pa znam kakvi su (imam nekog iskustva u našoj 1 ligi). A chelse je kiksa protiv Brce, prije barce su imali par velikih kikseva pogotovo protiv Midelsbrought 3:0 pa onda par nerješenih prvensvo i kup, tako da su se ispraznili sa kiksevima. A i da igra par rezervnih tribali bi dobit bez problema (pogotovo doma), njihve rezerve bi mogle napravit ekipu Chelse 2 i igrat u prvenstu i plasirali bi se u europu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rolleyes.gif Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 3 Posted February 24, 2006 Znam Matkovica osobno, i znam da dinamu nece biti lako, uvik su imali teske u utakmice u Velikoj, a i Matkovic ka hajdukovac ima dodatni motiv. Al Kamen objektivno gledajuci je visokoplasiran s obzirom na kvalitetu momcadi, i moze se ocekivat lagani pad, olako im je otisao Cavlina, ako se ne varam nece igrati ni Papa, jedan od nositelja igre Kamena. Chelsea je favorit, i vjerovatno ce pobjedit, al meni osobno je premali koeficijent da bi igra ;) Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted February 24, 2006 Ja ću probat sa Chelsom... vidit će mo... a dinamo na 2. listić Svi će dobit :P jeeeeeeee Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted February 25, 2006 Chelsea are complete and Essien is back Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted February 25, 2006 Evo imamo 5 parova Lyon-Rennes 1 1,45 Bordeaux-Metz 1 1 1,50 Genk-La Lauviere 1 1,40 Chelsea-Portsmuth 1 1,20 Kamen Ing.-Dinamo 2 1,80 --------------- Ja cu na ovih 5 parova uloziti 100kn dobitak 657kn pa sta bude. Pozdrav. :o Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted February 25, 2006 I ja ću odigrati taj listić! :o ali još ću dodati i Barcelonu over 2.5! Sretno nam bilo... Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted February 26, 2006 Nije baš prošlo najbolje http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Share this post Link to post Share on other sites
nathanael 0 Posted February 26, 2006 Dobro ovaj tjedan nije prošlo najbolje, ali treba i dalje nastaviti sa tim. Neće svaki tjedan biti iznena Share this post Link to post Share on other sites