adnan.suzanj 2 Posted October 25, 2013 Naziv kladionice: UnibetBroj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 18:00Naziv para: Dukla Prague - OstravaTip para: 1Tečaj: 1.570 Ev. dobitak: 6.570Ev. gubitak: 1.570 Quote Share this post Link to post Share on other sites
adnan.suzanj 2 Posted October 25, 2013 Naziv kladionice: MozzartBroj para iz kladionice: 3033 Vrijeme odigravanja: 18:30Naziv para: Greuter Furth - IngolstadtTip para: 1Tečaj: 1.600 Ev. dobitak: 6.600Ev. gubitak: 1.600 Quote Share this post Link to post Share on other sites
adnan.suzanj 2 Posted October 25, 2013 Naziv kladionice: WillHillBroj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:30Naziv para: Stuttgart - NurnbergTip para: 1Tečaj: 1.700Ev. dobitak: 6.700Ev. gubitak: 1.700 Quote Share this post Link to post Share on other sites
adnan.suzanj 2 Posted October 25, 2013 Naziv kladionice:Premier Broj para:2219 Vrijeme odigravanja:16:00 Naziv para: Dodig - Pospisil Tip para:2 Tecaj:2,20 U susretu izmjedju hrvata Ivana Dodiga i Kanadjanina Vaseka Pospisila odlucio sam se tipovati na kanadjanina koji igra odlicno u Bazelu i za razliku od Dodiga nema nikakvih obaveza sutra u Hercegovini.Naime Dodig je sutra kum na vjencanju nekom lokalnom momku i mislim da bi mogao cak pustiti ovaj mec iako bi mi to od njega bilo skroz neprofesionalno i to nekako vise lici na Cilkana ali sto je tu je Kanadjanin je itekako opasan protivnik i cak i u normalnim uvjetima moze dobiti Dodiga jer decko ima strasan potencijal i po meni je jedan od najboljih reternera svijeta sto je i pokazao protiv servera kao sto su Karlovic,Isner,Raonic kojima je nanosio konstnante i velike probleme na servisu,sve u svemu zbog navedenih razloga mislim da se ovdje isplati pokusati sa 2. Quote Share this post Link to post Share on other sites
adnan.suzanj 2 Posted October 25, 2013 Naziv kladionice:Premier Broj para:2219 Vrijeme odigravanja:16:00 Naziv para: Dodig - Pospisil Tip para:2 Tecaj:2,20 U susretu izmjedju hrvata Ivana Dodiga i Kanadjanina Vaseka Pospisila odlucio sam se tipovati na kanadjanina koji igra odlicno u Bazelu i za razliku od Dodiga nema nikakvih obaveza sutra u Hercegovini.Naime Dodig je sutra kum na vjencanju nekom lokalnom momku i mislim da bi mogao cak pustiti ovaj mec iako bi mi to od njega bilo skroz neprofesionalno i to nekako vise lici na Cilkana ali sto je tu je Kanadjanin je itekako opasan protivnik i cak i u normalnim uvjetima moze dobiti Dodiga jer decko ima strasan potencijal i po meni je jedan od najboljih reternera svijeta sto je i pokazao protiv servera kao sto su Karlovic,Isner,Raonic kojima je nanosio konstnante i velike probleme na servisu,sve u svemu zbog navedenih razloga mislim da se ovdje isplati pokusati sa 2. Trebao sam staviti u tenis al sam pogrijesio sorry :D Vrijeme meca:16:30h Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted October 25, 2013 (edited) 20:30, VfB Stuttgart - Nurnberg, tip 1 @ 1.70, SuperSport, 8/10 10.kolo Bundeslige veceras otvaraju Stuttgart i Nurnberg. Stuttgart je usao u lijepu seriju nemaju poraz na zadnjih 5 utakmica. Imaju dosta remija, do toga cak 3, ali i dvije pobjede. U proslom kolu su bili nadomak trijumfa, cak 3 puta su vodili na gostovanju kod HSV-a, ali je na kraju zavrsilo 3-3. Veceras je odlicna prilika da se ta dobra igra krunise pobjedom, pred svojim navijacima, jer im u goste dolazi ne tako kvalitetan tim, koji bi realno lako mogli savladati. Nurnberg se nalazi na 16.mjestu sa 6 osvojenih bodova i zanimljivo je da su svih 6 bodova osvojili remijima. Nemaju nijednu pobjedu i uz Freiburg su jedina ekipa u ligi koja jos nije pobijedila. U gostima igraju 0-4-1 uz gol razliku 7:9. Stuttgart se nalazi na 8.mjestu sa 12 osvojenih bodova. Kod kuce su ostvarili 1 pobjedu, 2 remija i 1 poraz uz gol razliku 8:5. najbolju partiju suostvarili protiv Hoffenheima kada su ih savladali sa velikih 6-2. Na zadnje 4 utakmice ova dva tima Stuttgart je slavio 2 puta, a dva puta je bilo neodluceno, tako da je Stuttgart uspjesniji kada je H2H u pitanju. Zadnja utamica ova dva tima igrana u februaru ove godine je zavrsena 1-1, tada je Stuttgart bio domacin. Sastav Stuttgarta: Kirschbaum – G.Sakai, Haggui, Schwaab, Boka – Kvist, Gentner – Harnik, Maxim, Traore – Ibisevic Sastav Nurnberga: R.Schafer – Chandler, Nilsson, Pogatetz, Pinola – Hlousek, Feulner – Mak, Kiyotake – Drmic, Ginczek Po statistici i stanju na tabeli Stuttgart je blagi favorit, iako su gosti dosta tvrda ekipa i kao sto se vidi jako malo poraza imaju. No ja mislim da ce Stuttgart veceras pokazati svoj kvalitet, uz domacu publiku i sjajnog golgetera Ibisevica doci do pobjede i nova tri boda koja ce ih sigurno lansirati u gornji dio tabele, tamo gdje im je i mjesto. Moj tip je pobjeda Stuttgarta. Edited October 25, 2013 by Dinno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 25, 2013 First Vienna - St. polten, tip over 2.5 @1.80 (bet365) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 25, 2013 Eindhoven - Excelsior, tip over 2.5 @1.50 (bet365) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 25, 2013 Middlesbrough - Doncaster, tip over 2.5 @1.80 (bet365) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 25, 2013 St. Pauli - Sandhausen, tip 1 @1.62 (bet365) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted October 25, 2013 Naziv kladionice: Mozzart Broj para iz kladionice: 3033 Vrijeme odigravanja: 18:30 Naziv para: Greuter Furth - Ingolstadt Tip para: 1 Tečaj: 1.600 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted October 25, 2013 Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 18:00 Naziv para: Dukla Prague - Ostrava Tip para: 1 Tečaj: 1.570 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted October 25, 2013 Naziv kladionice: SuperSportBroj para iz kladionice: 8558 Vrijeme odigravanja: 18:00Naziv para: Argent(17)(2,5)-Kanada(17)Tip para: viseTečaj: 1.500 Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted October 25, 2013 Naziv kladionice: MozzartBroj para iz kladionice: 1624Vrijeme odigravanja: 20:00Naziv para: Willem II-MVVTip para: Tim 1 ukupno golova pp 1+Tečaj: 1.600Ev. dobitak: 6.600Ev. gubitak: 1.600 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted October 25, 2013 23:15, Boca Juniors - Colon Santa FE, Tip 1 & Under 3.5 goals @1.95, Bwin, 8/10 Boca pobedjuje a na mecu ce pasti manje od 3,5 gola Mec iz Argentinske prve lige u kome se sastaju u 13-om kolu Boca Juniors i Colon iz Santa Fea . Boca je 7 kola pre kraja Iniciala cetvrta na tabeli sa ucinkom 12 6 3 3 16 : 14 (+2) 21 na svom terenu su odlicni 6 4 1 1 11 : 6 13 Osim poraza od prvog Newellsa i remija sa Rozariom ostale meceve su pobedili a nedavno su u najvecem derbiju u gostima pobedili i River Platu, zadnja dva meca su zavrsili remijima i ovo im je odealna prilika da se opet vrate na kolosek pobeda jer imaju 5 boda manje od Newellsa i jos uvek imaju sanse da ih stignu. U danasnjem mecu ce izostati suspendovani Pablo Ledesma, Matias Caruzzo ali se u tim verovatno vracaju Fernando Gago, Ribair Rodriguez i Nahuel Zarate Colon je predzadnji na tabeli sa ucinkom 12 3 2 7 6 : 14 (-8) 11 u gostima imaju ucinak 6 1 1 4 2 : 6 4 nalaze se u seriji od 7 meceva bez pobede, 6 poraza i 1 remi i nalaze se u jako losoj formi u danasnjem mecu nece igrati kaznjeni Jacobo Mansilla i povredjeni Luciano Leguizamon i Facundo Curuchet Tradicija je ubedljivo na strani Boce 9.4.1 na ovom terenu ali i u gostima je Boca najcesce pobedjivala. Jasno je da je Boca u bo9ljoj formi i da na svojoj fantasticnoj Bombonjeri tesko da Colon moze da izvuce i bod a zanimljivo je da oba tima jako retko igraju meceve sa puno golova Boca je samo u zadnjem mecu sa Godyom igrala 2-2 i u porazu od Newwlsa je bilo 1-3, ostali mecevi su bili ispod 4 gola a Colon je skoro sve meceve u gostima izgubio sa po 1-0 tako da je ocito da igraju tvrdo i ocekujem da nece pasti vise od 3 gola Quote Share this post Link to post Share on other sites