pimpbeckham 6 Posted October 26, 2013 23:00, Albany Devils-Portland Pirates, tip: Portland konačan ishod, @1.96, Unibet, 6/10 AHL, Times Union Center - Albany, NY Večeras sam odlučio prognozirati utakmicu Istočne konferencije između Devilsa (NHL affiliate New Jersey Devilsa) i Piratesa (NHL affiliate Phonix Coyotesa). Kod domaćina ću računati i na možebitni umor, jer iako su sjajno ušli u sezonu, ovdje se ipak radi o trećoj utakmici u 4 dana. Gosti su tek u petoj utakmici u novoj sezoni upisali pobjedu, iako kvalitetom zaslužuju puno više. Moj izbor je pobjeda Portlanda. Albany ima 5-2 omjer pobjeda i poraza uz 21:14 gol-razliku. U nizu Devilsi imaju 3 pobjede, od kojih je posljednja ona sinoćnja nad Hartfordom od 4:3 (strijelci: Hoeffel, Matteau, Merrill, Timmins). U ekipi više nema Matta Andersona i Zalewskog, koji su u prošloj sezoni upisali kombinirano 84 poena, čime je izgubljena ofenzivna širina. Ipak u redove Devilsa pristupili su Reid Boucher (1 gol+5 asistencija, došao iz OHL-a), Stefan Matteau (1+0) i veteran povratnik iz Anaheima Rod Pelley (0+1), koji bi kroz sezonu trebali biti nadopuna Joeu Whitneyu (5+5), Timminsu (4+5),kapetanu Timu Sestitou (2+0), Merrillu (2+4) i Harriju Pesonenu (0+2). Naravno očekuje se i napredak mladih igrača, pa Devilsi računaju puno više, od 12-tog mjesta u Konferenciji iz prošle sezone. Ako ostanu na okupu, vidim ih u playoffu. Sinoć su nadpucali Hartford (29-26) s time da su gosti jako slabo koristili igrača više (1/6), a budući Devilsi večeras igraju treću utakmicu u 4 dana, vjerujem u njihov umor, više isključenja, a to će Portland znati kazniti. Piratesi su prije 3 dana upisali 4:2 gostujuću pobjedu upravo protiv Hartforda, s kojima je sinoć igrao Albany. Sastav još nije uigran, pa je početak sezone donio nevolje treneru Rayu Edwardsu, jer 12:16 gol-razlika i 1-4 omjer je ispod razine ekipe. Piratesi su zato Hartford u XL Centreu zadržali na 20 udaraca, a prema suparniku uputili 10 više, i zasluženo slavili. Večeras imaju prednost od dva dana odmora u odnosu na Devilse i očekujem nastavak pobjedničke forme. Svakako je veliki hendikep bio odlazak kapetana iz prošle sezone, Alexandrea Bolduca, koji je bio drugi strijelac ekipe, a sada je u redovima St. Louis Bluesa. Na golu je također došlo do promjene, Chad Johnson je otišao u Boston Bruinse, a njega će zamijeniti Mark Visentin i Mike Lee. Ofenzivu će predvoditi Andy Miele (5+3), Chris Brown (1+3), Jordan Szwarz (2+1) i Tobias Rieder (2+1). Ako Brenden Walker ne bude u „kojotima“ vjerujem da će Portland kao i lane izboriti playoff. Prošle sezone Piratesi su zabili 230 golova i uz Syracuse i Springfield bili među najefikasnijim ekipama Istoka. Večeras im dajem prednost u Times Union Centreu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 26, 2013 Evo jedan tiket Amerike, malo jači, pa da vidimo: 23:00, Albany-Portland Pir., tip: 2, @2.40 23:00, Toronto-Rochester Amer., tip: 1, @1.90 01:00, TampaBay-Buffalo Sabres, tip: 1, @1.80 01:00, UticaCom-Hamilton Bull., tip: Hamilton ki, @1.85 01:00, Boston Bruins-N.J.Devils, tip: Boston ki, @1.45 02:00, Chicago-Minnesota Wild, tip: Chicago ki, @1.52 --------------------------------------------------------------------- @33.46, supersport Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 26, 2013 23:00, Toronto Marlies-Rochester Americans, tip: Toronto konačan ishod, @1.58, Unibet, 8/10 AHL, Ricoh Coliseum - Toronto, ON Ovo ću kratko prokomentirati, a moj pick je pobjeda Toronto Marliesa, koji na svom ledu dočekuju ekipu Rochestera. Prije nekoliko dana prognozirao sam sličan kanadsko-američki sudar. Nadam se da ću večeras imati puno više sportske sreće i pogoditi s izborom za ovu utakmicu. Dvoboj je ovo u Zapadnoj konferenciji/North division, gdje Marliesi imaju 4-2 omjer pobjeda i poraza uz 20:15 gol-razliku, a gosti 3-3 omjer uz 19:23 gol-razliku. Toronto je posljednju utakmicu izgubio od Rockforda s 2:3 (imali vodstvo 2:0, iako je imao bolji omjer udaraca na gol (24-20), ali i slabiju iskorištenost powerplaya (0/3). Toronto je izrazito domaćinska momčad i ne vjerujem da će dopustiti dva poraza za redom u Ricoh Coliseumu. Rochester je sinoć u izuzetno napetoj utakmici, izgubio produžetak u Hamiltonu. Utakmica je bila napadački orijentirana s obje strane (32-30 omjer udaraca na gol u korist Hamiltona), vidjeli smo puno brzog klizanja, jednu „fajtersku“ utakmicu (11 isključenja). Mislim da će to ostaviti traga na Americansima, i da će teško parirati svježim Marliesima. U Ricoh Coliseumu tradicija međusobnih dvoboja apsolutno je na strani Toronta, u posljednjih deset susreta omjer je 9-1 za domaćina, uz 35:18 gol-razliku. Po meni sve je na strani Toronta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 26, 2013 Sport: College FootballGame: Troy Trojans @ Western Kentucky Hilltoppers - Saturday October 26, 2013 4:00 pmPick: 1 unit ATS: Western Kentucky Hilltoppers -10 (-109) October 26, 2013, comes in Sun Belt action as Troy battles Western Kentucky. Troy is 2-3 its last 5 games and is at the end of a brutal scheduling spot, playing its 5th road game in 6 weeks. The Trojans are 7-18-2 ATS in their last 27 conference games. Troy has all kinds of trouble on defense giving up 33.7 ppg (107th in the nation). The Trojans are 2-8-1 ATS in their last 11 games following a S.U. win. Western Kentucky has great balance on offense, averaging over 200 yards rushing and passing. They've won 3 of 4 games and the Hilltoppers are 21-8 ATS in their last 29 games overall. And the Troy Trojans are 1-4 ATS in their last 5 meetings. Play Western Kentucky. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted October 26, 2013 Baseball, MLB,(World Series) Game 302:05 CET (27/10/2013)St. Louis Cardinals-Boston Red Sox(Team Points)Pick: St. Louis Cardinals Over 3.5Odd: 1.943Bookie: Pinnacle SportsStake: 7/10Večeras se na Busch Stadium,( St. Louis, Missouri ) igra treći meč World Series između domaćih Cardinalsa(1-1) i gostujućih Red Soxa(1-1)....Cardinalsi su napravili brejk i sad se igra tri vezana meča na Bushu gde bi dao malu prednost domaćinu dobrim delom i zbog toga što Bos. gubi jednog hitera DH i svakako da to mnogo više odgovara domaćinu.Ali ja bi večeras preskočio igru na pobednika meča i uzeo bi over 3.5 na Cardinalse po meni je ta margina trebala da bude 4 i nerazumem konstantno forsiranje undera na ovom duelu.Večeras na moundu za Bos. Jake Peavy Postseason stats 0-1, 8.31 ERA on mi nikako ne uliva poverenje da može da bude sjajan na Bushu protiv njega sam igrao isto i na Tigerse i prošlo je ekspresno!!! Uz to Bos. je svakako danas u odbrani u infil. slabiji jel da bi Ortiz bio u igri igraće prvu bazu.Hiterski Cardinalsi su svakako veoma opasni po najavama večeras bi trebalo lineup da izgleda ovako -1 M. Carpenter (L) (2B)2 C. Beltran (S) (OF)3 M. Holliday ® (OF)4 M. Adams (L) (1B)5 Y. Molina ® ©6 D. Freese ® (3B)7 J. Jay (L) (OF)8 P. Kozma ® (SS)9 J. Kelly (P) Mislim da bi Cardinalsi mogu da prebace večeras ovu granicu koja sjajno plaća i ja uzimam Over 3.5....!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites