c4nton4 20 Posted October 28, 2013 Nemoj tako, sigurno ga boli noga. Možda se ne trudi jer je Betspace sponzor Pariza pa se boji da neće isplatit nagrade Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 28, 2013 Čilić je jedna precijenjena mulčina ma ne radi se o tome, nego ruzno za gledati, nema razmene samo servis igra, servis voleji i po koji viner odmah nakon 3 razmene. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 28, 2013 ma ne radi se o tome, nego ruzno za gledati, nema razmene samo servis igra, servis voleji i po koji viner odmah nakon 3 razmene. ti "lijevi" turniri u tenisu su mi isto ko prijateljske u fudbalu, svak svakoga dobija... tenis igram jedino kad je grand slam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 28, 2013 ti "lijevi" turniri u tenisu su mi isto ko prijateljske u fudbalu, svak svakoga dobija... tenis igram jedino kad je grand slam uh nije ovo bas levi turnir, radi se o ATP Parisu masters iz serije 1000! odmah ispod grend slema.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 28, 2013 A taj betspace je katastrofa. Čim sam otvorio njihov sajt, izgubio sam interes za tu kladu..kamoli otvarat račun. Jbni bulšit od bookija običan šrot, koji ne bih dao ni svinjama, ali eto... Pozz ljudi, sretno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 28, 2013 uh nije ovo bas levi turnir, radi se o ATP Parisu masters iz serije 1000! odmah ispod grend slema.. lijevi turnir. Pariz običan šrot, koji ne bih dao ni svinjama, ali eto... Pozz ljudi, sretno... Fuck betspace. Ne drže se dogovora ni kad se radi o malenom fondu nagrada..zamisli da moraš povuć neku pristojnu svotu.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 28, 2013 Vanek u Islandersima..u svakom slučaju dodatan minus za Sabrese..svakako će bit velik plus NY. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=JskztPPSJwY Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 28, 2013 (edited) Vanek u Islandersima..u svakom slučaju dodatan minus za Sabrese..svakako će bit velik plus NY. buffalo-dallas 6+, sutra Islandersi dobivaju Rangerse... P.S. Vidim da se i neki spameri pojavljuju...hoće nas preplaviti porukama za viagru, gole mace, jeftinu kozmetiku i ostala sranja??? Edited October 28, 2013 by pimpbeckham Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=JskztPPSJwY Bravo kralju...u istom smo điru...ja ću dodati ovu: Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 28, 2013 Bravo kralju...u istom smo điru...ja ću dodati ovu: http://youtu.be/RyVLl3kaxI4 Evo, ja dodajem ovu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 28, 2013 buffalo-dallas 6+, sutra Islandersi dobivaju Rangerse... P.S. Vidim da se i neki spameri pojavljuju...hoće nas preplaviti porukama za viagru, gole mace, jeftinu kozmetiku i ostala sranja??? Ma katastrofa, od sveg tog ću provjerit samo ove gole mace. Bzvz se ljudi trude Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 28, 2013 Slažem se za Islanderse Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 28, 2013 buffalo-dallas 6+, sutra Islandersi dobivaju Rangerse... Sretno, ali ne slazem se niti sa jednim parom. veceras ko zeli zaraditi neka stavi novac na 2.05 ekipu iz Pitsburga. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 28, 2013 Sretno, ali ne slazem se niti sa jednim parom. veceras ko zeli zaraditi neka stavi novac na 2.05 ekipu iz Pitsburga. Pittsburgh danas gubi, i ceo svet će da padne...veruj mi! To su već namestili. Quote Share this post Link to post Share on other sites