Jump to content

Recommended Posts

Posted

A šta je sa Analizama za oktobar?! Ima li naznaka da Fortuna produži saradnju? Ljudi koji osvoje nagrade, a ne vrše uplatu mi nisu jasni nikako  :smile_redcard:  Kladionica je odmah sumnjičava, zna da nisu ozbiljni igrači i zato otkazuju spozorstvo...nemaju živaca za to hoću/neću uplatit 10e 

Posted

Ponavljam po tko zna koji put, Fortunawin je zakon što se toga tiče...možeš uplatiti depozit i kada znaš da si dobio bonus...

A što se tiče sponzorstva...to je već nešto drugo...osobno ako budu htjeli isplatiti nagrade, budući sam treći na listi, odmah ću napraviti depozit i tamo se javiti na chat i neće biti problema da dobijem bonus...pozz :57bye:

Posted

malo se osjećam prozvanom sa oće/neće uplatiti 10 eura, ja sam mislila da ne moram jer sam kod njih regisrirana više od dvije godine

uplatila-dobila-obrnula  bonus 5x :50yes:

Prozvan je svako ko zna svoje obaveze, a ne izvršava ih u razumnom vremenskom periodu ili ne odustane od nagrade. Ja te razumijem, prošli mjesec sam pitao trebam li ponovo uplaćivati depozit (jer sam već uplaćivao) i rečeno mi je da ne trebam, dovoljna je jedna.

Izgleda da nije dovoljna ta jedna i da za svaki bonus treba po jedna uplata... :/

Posted

Prozvan je svako ko zna svoje obaveze, a ne izvršava ih u razumnom vremenskom periodu ili ne odustane od nagrade. Ja te razumijem, prošli mjesec sam pitao trebam li ponovo uplaćivati depozit (jer sam već uplaćivao) i rečeno mi je da ne trebam, dovoljna je jedna.

Izgleda da nije dovoljna ta jedna i da za svaki bonus treba po jedna uplata... :/

Ako osvajaš bonuse stalno, moraš uplaćivati bonus svaki mjesec.Pozz kolega :57bye:

• 3 weeks later...
Posted

H2H će umjesto na betspace kladionici koja ne želi isplatiti nagrade, biti isplaćen na Betway kladionici krajem prosinca u prepolovljenom iznosu i to:

1. - 30 EUR

2. - 25 EUR

3. - 20 EUR

4. - 15 EUR

Uvjet za Betway kladionicu je da se napravi uplata u ovom mjesecu i minimalno jedna oklada do 15. u mjesecu

Također nagrade za prosinac su u tim istim iznosima.

• 1 month later...
Posted

Lista za isplatu H2H prosinac nagrada je poslana betwayu.

Svima su nagrade uvećane za 10 EUR, jer fond za isplatu H2H nagrada za 9. mjesec nije iskorišten u cijelosti jer nisu svi zadovoljili uvjete.

Isplaćene nagrade su:

1. - 40 EUR

2. - 35 EUR

3. - 30 EUR

4. - 25 EUR

:48thumbsup: