MysticAladin 1 Posted November 1, 2013 A šta je sa Analizama za oktobar?! Ima li naznaka da Fortuna produži saradnju? Ljudi koji osvoje nagrade, a ne vrše uplatu mi nisu jasni nikako Kladionica je odmah sumnjičava, zna da nisu ozbiljni igrači i zato otkazuju spozorstvo...nemaju živaca za to hoću/neću uplatit 10e Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted November 1, 2013 Ponavljam po tko zna koji put, Fortunawin je zakon što se toga tiče...možeš uplatiti depozit i kada znaš da si dobio bonus... A što se tiče sponzorstva...to je već nešto drugo...osobno ako budu htjeli isplatiti nagrade, budući sam treći na listi, odmah ću napraviti depozit i tamo se javiti na chat i neće biti problema da dobijem bonus...pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 3, 2013 Fortuna je sponzor u analizama?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted November 3, 2013 Da...bila u septembru...ako budu htjeli nastavit bice super! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted November 5, 2013 malo se osjećam prozvanom sa oće/neće uplatiti 10 eura, ja sam mislila da ne moram jer sam kod njih regisrirana više od dvije godine uplatila-dobila-obrnula bonus 5x Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted November 5, 2013 malo se osjećam prozvanom sa oće/neće uplatiti 10 eura, ja sam mislila da ne moram jer sam kod njih regisrirana više od dvije godine uplatila-dobila-obrnula bonus 5x Prozvan je svako ko zna svoje obaveze, a ne izvršava ih u razumnom vremenskom periodu ili ne odustane od nagrade. Ja te razumijem, prošli mjesec sam pitao trebam li ponovo uplaćivati depozit (jer sam već uplaćivao) i rečeno mi je da ne trebam, dovoljna je jedna. Izgleda da nije dovoljna ta jedna i da za svaki bonus treba po jedna uplata... :/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted November 8, 2013 Prozvan je svako ko zna svoje obaveze, a ne izvršava ih u razumnom vremenskom periodu ili ne odustane od nagrade. Ja te razumijem, prošli mjesec sam pitao trebam li ponovo uplaćivati depozit (jer sam već uplaćivao) i rečeno mi je da ne trebam, dovoljna je jedna. Izgleda da nije dovoljna ta jedna i da za svaki bonus treba po jedna uplata... :/ Ako osvajaš bonuse stalno, moraš uplaćivati bonus svaki mjesec.Pozz kolega Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted November 12, 2013 Znam sad...ali je na prethodnoj strani rečeno drugačije! Nebitno, izgleda da za oktobar nema nagrada :( Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 12, 2013 lol ekipa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted December 2, 2013 H2H će umjesto na betspace kladionici koja ne želi isplatiti nagrade, biti isplaćen na Betway kladionici krajem prosinca u prepolovljenom iznosu i to: 1. - 30 EUR 2. - 25 EUR 3. - 20 EUR 4. - 15 EUR Uvjet za Betway kladionicu je da se napravi uplata u ovom mjesecu i minimalno jedna oklada do 15. u mjesecu Također nagrade za prosinac su u tim istim iznosima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted January 11, 2014 Lista za isplatu H2H prosinac nagrada je poslana betwayu. Svima su nagrade uvećane za 10 EUR, jer fond za isplatu H2H nagrada za 9. mjesec nije iskorišten u cijelosti jer nisu svi zadovoljili uvjete. Isplaćene nagrade su: 1. - 40 EUR 2. - 35 EUR 3. - 30 EUR 4. - 25 EUR Quote Share this post Link to post Share on other sites