bergamo 7 Posted October 28, 2013 Liga: ATP Challenger TraralgonVrijeme: 01:30Par: Brydan Klein - Galvin Van PeperzeelTip: 1Koefecijent: 1.55Kladionica: bet365Oo je mec prvog kola na celendzeru u Australiji u gradu Traralgonu.Sastaju se australijanac sa britanskim pasosom Klein (ATP 402) i jos jedan australijanac Van Peperzeel (ATP 582).Klein je igrac koji od ove godine igra pod britanskom zastavom a inace je australijanac i do ovo godine je igrao za njihovu reprezentaciju tako da je on ovdje prakticno .Njegove najbolje karakteristike su servis i dvorucni bekend.Ove sezone nije bas najbolje igrao pa ima skor 13/16 a najbolji rezultat mu je polufinale na fjucersu sredinom godine.Sa druge strane Van Peperzeel je igrac koji igra iskljucivo fjucers turnira i iam dosta pobjeda ali bez nekih zapazenijih dostignuca.Njegov skor je 29/13 na betonu.Medjusobno se nisu sastajali a Klein je po meni dosta kvalitetniji igrac i mislim da ce glatko slaviti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bergamo 7 Posted October 28, 2013 Liga: ATP Challenger SeoulVrijeme: 03:00Par: Ti Chen - Dusan LajovicTip: prvi set 1Koefecijent: 2.72Kladionica: sbobetOvo je mec prvog kola na celendzer turniru u Seulu.Sastaju se igrac iz Tajpeha Chen (ATP 311) i srbin Lajovic (ATP 134).Sto se tice Chena on je igrac koji 90% meceva u svojoj karijeri odigrao na betonu na tvrdoj podlozi.Najbolji plasman u karijeri mu je tu oko 200 mjesta a zapazenijih rezultat nije imao.Ove sezone skor na betonu mu je 37/25 uz dva osojena fjucersa.Sa druge strane Lajovic je igrac koji mnogo obecava ali rekloi bi se da ima neku blokadu u glavi kad treba da napravi neku razliku sa manjeg na veci nivo.Posjeduje sjajan jednorucni bekend i omiljena podloga mu je sljaka a ove sezone na betonu skor mu je skromnih 2/3.Medjusobno nisu igrali a danas mislim da Chen moze da iznenadi Lajovica makar u prvom setu. Quote Share this post Link to post Share on other sites