Catalonec4ever 0 Posted October 28, 2013 Hokej - NHL 01:00h Minnesota Wild - Chicago BlackhawksTip: ML 2 Kvota: 1.83 Pinnacle SportsUtakmice gde se ocekuje back to back win za Blackhawks, IMO.Minnesota je uspela iznenaditi Chicago prije samo dva dana kao gosti, pobedujuci sa 3-5. To je rezultat koji nikako ne prihvaca Hawks. Dolazi maltene razdrmane nakon 2 vezanih poraza u nizu protiv Tampa Bay nakon produzekte i posledni duel protiv danasneg protivnika. Jedan den pauza je sasvim dovoljno da se konsolediraju greske. Obe ekipe su na sredinu tabele, dele 7 i 8 pozicija na tabeli sa ist broj bodova. Ali to nije bitno u ovog momenta. Po meni, to sto je najbitnije je podatak da je Chicago porazen u posledni duel, da jos uvek trazi prvu regularnu pobeda u gostima a to je sasvim dovoljno da se roster maksimalno motivise jer imaju zbog cega da se bore danas.Corey Crawford najverojatnije bice izbor za gostina na golu, nije u sjajna forma, ima 5W-2L na poslednih 7 starta sa 2.37 GAA i 0.908% SV. Na poslednog duela je imao 20SV sa 0.800 SV i cak 5 primenih golova. Za domaci tim najverojatnije ide Niklas Backstrom na golu. Finac je bio fantastican u prethodni duel, imao je 33 odbrane sa 36 udarca sa procent od 0.917% SV. Megutim, on je relativno nekonstantan. Njegov prosek je nesto ispod 0.880% SV, sto znaci da se zavisi od duel do duela. Ja i dalje zanemarujem sve ove podatke, kao i segmente igre koji idu na stranu domacin. Njihova jasna statistika prilicno jasno prikazuje da imaju bolji defanzivu, imaju sasvim solidan procenat PP i face off duele ali sve to pada u voda jer su slabi na disciplinski plan. Sa druge strane, Chicago i dalje cuva svoji primat kao roster sa odlicna ofanziva i sasvim disciplinirana igra. Trenutno su delumno losi u defanzivi, slabi u PP situacija.Hawksi danas idu na megdan bez svog defanzivca Kostka dok Minnesota najverojatno ostaje bez Harding, Brodin, Coyle, Ballard I Rupp.Ovakva kvota se jednostavno nepropusta. Nadam se na pobeda gostina u back to back duelu.Sretno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 28, 2013 01:00, Minnesota Wild-Chicago Blackhawks, tip: Chicago konačan ishod, @1.85, Expekt, 8/10 Xcel Energy Center, Saint Paul, Minnesota Večeras ću postaviti pick za utakmicu divizije Central u Zapadnoj konferenciji između Wilda i Blackhawksa. Domaćin (6-3-3) ima tri pobjede u nizu, a navrijednija je ona postignuta u subotu na ledu United Centrea. Ipak Chicago (6-2-3) je u tom susretu bio daleko opasniji dominantniji na ledu (36-25 omjer udaraca na gol u njegovu korist). U nervoznoj utakmici, sa čak 12 isključenja, uz raspoloženog dvostrukog strijelca Jasona Pominvillea (600. Nastup u NHL-u), sve je otišlo na „mlin“ Wilda. Mislim da gosti u svom rosteru posjeduju veću kvalitetu, i da će teško izgubiti i drugi dvoboj od iste momčadi. Moj pick je pobjeda Chicaga. Chicago je pomalo iznenađujući u posljednje dvije utakmice primio 11 golova, i upisao poraze. Danas očekujem bolju koncentraciju vratara Coreya Crawforda, dok će ostalo obaviti Kane (6+3), Toews (4+4), Hossa (4+2) i Bickell (4+1). Očekuje se i doprinos Patricka Sharpa, koji je još uvijek na jednom postignutom golu unatoč 45 pokušaja. U sastav se vraća centar Handzus (1+2), koji je propustio prvi dvoboj, dok zbog ozljede nema Michaela Kostke (koji je očekivano out 4-6 tjedana). Još jedna činjenica ide „dečkima“ iz „vjetrovitog“ grada u prilog; u posljednji deset međusobnih susreta u Xcel Energy Centreu imaju 6-4 omjer pobjeda i poraza, uz 29:20 gol-razliku. Važno je napomenuti, da niti u jednom od tih 10 susreta Chicago nije napuštao led poražen u regularnih 60 minuta. Minnesota je pomalo iznenadila na startu nove sezone, i s tri pobjede u nizu (Nashville, Carolina, Chicago) odmah je iza uvjerljivog lidera divizije (Colorado 10-1). Ekipu po bodovima predvode Parise (6+3), Cooke (3+5), Koivu (1+7), Pominville (6+0), Brodin (3+3) i Granlund (0+7). Neka imena su još tu, i dobro se sjećaju lanjskog playoffa. Chicago je u pohodu na tron, u prvom krugu doigravanja izbacio Wild s 4-1 u seriji. Domaćin ima i dosta ozlijeđenih: Josh Harding, Jonas Brodin, Charlie Coyle, Keith Ballard i Mike Rupp. Chicago zna da je u subotu imao puno isključenja kojih nije trebalo biti, puno pakova su gubili u svojoj zoni, i definitivno znaju kako dobiti Minnesotu večeras. Pobjeda Chicaga. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 28, 2013 E kolega i ti odabrao ovu tekmu, ajde onda da pogodimo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 28, 2013 Al ste se zajebli. Wild dobiva u OT, možda čak u regularu. Kad vidim onog Kanea kako je niš koristi u igri natrag, samo zbog tog bi stavio srednji ulog na Minnesotu. Fuck Blackhawks Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 28, 2013 Al ste se zajebli. Wild dobiva u OT, možda čak u regularu. Kad vidim onog Kanea kako je niš koristi u igri natrag, samo zbog tog bi stavio srednji ulog na Minnesotu. Fuck Blackhawks Ajde nemoj ti malerisati samo...moraju nešta dobiti, pa makar i preko SO Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 28, 2013 Ne znam, jednostavno vidim da Chicago tu nema dovoljno snage. Ja ako Blackhawksi povedu i bude dobra kvota, pojačavam na preokret Minnesote Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted October 28, 2013 Ne znam, jednostavno vidim da Chicago tu nema dovoljno snage. Ja ako Blackhawksi povedu i bude dobra kvota, pojačavam na preokret Minnesote Samo ti pojačavaj...bit će lagana ronilica... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted October 28, 2013 Baseball, MLB,(World Series) Game 501:05 CET (29/10/2013)St. Louis Cardinals-Boston Red Sox(Money Line)Pick: Boston Red SoxOdd: 2.20Bookie: Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na Busch Stadium,( St. Louis, Missouri ) igra treći meč World Series između domaćih Cardinalsa(2-2) i gostujućih Red Soxa(2-2)....Svakako da je ovaj peti meč u seriji dosada najbitniji sinoć su Red Soxi pobedili i izjednačili seriju i svakako sa sinoćnom pobedom jedno je sigurno serija se bez obzira na večerašnji ishod odlučuje na Fanweyu što je i bio cilj Bostona ali svakako ko pobedi večeras biće veoma blizu cilja osvajanja SVETSKE SERIJE!!!Ja ću kao i sinoć uzeti ML na Red Soxe koji fantastično plaća ovo je po meni meč 50/50!!!Večeras na moundu duel prva dva pičera iz rotacije za STL Adam Wainwright, RHP(2-2, 2.25 ERA) dok za Bos. Jon Lester, LHP(3-1, 1.67 ERA) ja bi ipak dao prednost Lesteru..Na prvom sam meču rekao puno o Wainwrightu i upravo se to desilo da kad uđe u probleme teško izlazi iz njih ovaj put igra na Bushu gde je mnogo jači ali i ne nedodirljiv.Sa druge strane Lester čovek koji je sjajno odradio prvi meč kao i ceo pley of dok dosad u karijeri u World Seriji na dva meča ima izuzetnu statistiku 2-0 bez i jednog dozvoljenog rana.Naravno neće mu večeras biti lako ali će sigurno biti pod manjim pritiskom od Wainwrighta.Hiterski mala prednost za Cardinalse zbog nedostatka DH pozicije za Red Soxe ali velika prednost Bos. je fenomenalni bulpen koji može duboko u meč da drži protivnika što je nekad i presudno.Kvota i dalje raste što po meni nije realno već je to poznata igra Vegasa i navlačenja da su Cardinnalsi veći favoriti nego što jesu!!!Kako bilo po meni je večeras value na Red Soxima i uzimam ih ML...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalonec4ever 0 Posted October 28, 2013 00:00h Buffalo Sarbers - Dallas StarsTip: ML 2 Kvota: 1.74 Pinnacle SportsInteresan duel izmedju Buffalo i Dallas veceras, idem opet po pobedi gostina a evo svoje razlozi.Buffalo Sarbers je jedna od najslabijih ekipa u NHL lige. Duboko zacementirani na dnu tabele, imaju definitivno najslabija odbrana u ligi. Veoma losa ofanziva, slabo procenat iskoristen PP situacije, golmani u losa forma. Ryan Miller je najavljen za vecerasni duel, golman ima prosek od 1W-8L sa 3.02 GAA i 0.918% SV. Sa druge strane. Dallas je takodje pri dnu tabele ali ima potencijal za bolji rezultati. Prilicno losa serija je prosla u posledno vreme ali to moze da se koregira veceras. Lehtonen je najavljen na golu veceras koji ima 3W-1L na poslednih 4 starta sa 1.29 GAA i 0.961% SV. Dallas je prilicno dobar u ofanzive, imaju solidan procenat iskoristeni PP situacija, veoma dobri golmani. Defanziva po malo skripi ali to se moze nadoknaditi putem face-off-a i solidne partije golmana.Ali drugi factor je vrlo bitan u ovaj duel. Sarbres su trejdovali Vanek, to je bio njihov najbolji igrac za Mouslen. Novajlija je tek dosao u ekipi, odradio par treninga. Na svaki duel Milller je jedini spasitel za velike poraze Buffalo. Lehtonen je vrhunski golman, u odlicna je forma. Starsi nisu prikazali nista posebno ali su mnogo bolji od Buffalo.Dallas ima motiv vise za igru danas. Lindy Full je bio 16 godina trener Buffalo i bio je otpusten u fevruara, ovo je njegov prvi duel sa svoji bivsi tim. Ocekujem da maksimalno pripremen svoju ekipu za pobedu vecer, maksimalno da ih motivise jer emocije u sport pretstavljaju cudo. Pobeda Dallas u ML opcija vredna za pokusaj.Sretno! Quote Share this post Link to post Share on other sites