c4nton4 20 Posted October 29, 2013 - 50€ za sad. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 29, 2013 ma htio sam čisti nhl tiket. ovo sam bio razmatrao odigrat pa sam odustao i išao slagat hokej za noćas..i ostavim ih na tiketu..ma ne mogu oni niš, ova reza trenutna je krumpir. barca usrana napravio si pocetnicku gresku slaganja tiketa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 29, 2013 napravio si pocetnicku gresku slaganja tiketa. ma daj. kako si to zaključio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 29, 2013 ma daj. kako si to zaključio ljudi napunili 3:0 i ti pljujes odmah po njiima i to u potpisu, sta bih ja trebalo da kazem za Tsongu veceras??? MAJMUN retardirani . ali svaka njemu cast, ja sam kriv sto sam se kladio na njega , a ne on sto je mentalno odjedanput zaosta u drugom i trecem setu, nakon onakvog prvog. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 29, 2013 ljudi napunili 3:0 i ti pljujes odmah po njiima i to u potpisu, sta bih ja trebalo da kazem za Tsongu veceras??? MAJMUN retardirani . ali svaka njemu cast, ja sam kriv sto sam se kladio na njega , a ne on sto je mentalno odjedanput zaosta u drugom i trecem setu, nakon onakvog prvog. ja plujem po Barci jer ih ne podnosim godinama. jebe mi se što su napunili celtu 3:0. nataknem ih i nosam na kurcu. u potpisu će mi fuck barca ostat i bit će ispod slike i na još par mjesta gdje nađem prostora. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 29, 2013 fuck barca Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 29, 2013 (edited) fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuckfuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck BARCA fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuckfuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuckfuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck Edited October 29, 2013 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 29, 2013 ja plujem po Barci jer ih ne podnosim godinama. jebe mi se što su napunili celtu 3:0. nataknem ih i nosam na kurcu. u potpisu će mi fuck barca ostat i bit će ispod slike i na još par mjesta gdje nađem prostora. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 29, 2013 puno je jača ponuda na live za hokej. baš gledam, ima puno boljih opcija za kombinirat. ulagat ću malo, nekih 50 - 100 hrk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 29, 2013 puno je jača ponuda na live za hokej. baš gledam, ima puno boljih opcija za kombinirat. ulagat ću malo, nekih 50 - 100 hrk hoces ponavljati tiket? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 29, 2013 (edited) hoces ponavljati tiket? ne, odigrao sam za 13€ iliti 100 KN da daju više od 2 gola; Ducksi, Habsi i Islandersi @8.77 Edited October 29, 2013 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 29, 2013 eto, to je to Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 29, 2013 tik.png eto, to je to sretno Rangersi zasada vode Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 29, 2013 sretno Rangersi zasada vode neka vode. ako bude dobra kvota, stignem odigrat i islanderse preokret Quote Share this post Link to post Share on other sites