c4nton4 20 Posted October 31, 2013 ja kad odkucam cetri iksa ne dobijam nista, ali kad ukucam pin 4512 dobijem zeljeni kes. naravno ukoliko nisam bankrot vidiš kako ti kužiš. sjedi 5 Nema niš gore kad vidim da ću izgubit pare na utakmici gdje je lik imao priliku ponovit penal. Nevjerovatno. 6 minuta produžetka, al nema šanse.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 31, 2013 katastrofa..nisam rasist, al kad sam gledao rješenja ovih afrikanaca u čistim situacijama..shvaćam što je kant govorio..mater u p++++++++ Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted October 31, 2013 katastrofa..nisam rasist, al kad sam gledao rješenja ovih afrikanaca u čistim situacijama..shvaćam što je kant govorio..mater u p++++++++ Da se oraspolozis kad vidis Milijas kako izvodi kornu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 31, 2013 Da se oraspolozis kad vidis Milijas kako izvodi kornu. Bilo bi ga idealno uparit sa: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 31, 2013 Da se oraspolozis kad vidis Milijas kako izvodi kornu. fala bogu da i ti nesto napises u kavani, taman sam pomislio da ti je tastatura zabagovala na onom tvom cuvenom smajliju " " Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted October 31, 2013 Bilo bi ga idealno uparit sa: Tata mate i jedan i drugi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 31, 2013 Bilo bi ga idealno uparit sa: Sivonjic je po meni promasaj istorije, jel ovo je bila nemoguca misija da izbacis loptu da ne bude gol Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted October 31, 2013 fala bogu da i ti nesto napises u kavani, taman sam pomislio da ti je tastatura zabagovala na onom tvom cuvenom smajliju " " Haha,ma srao sam tu nesto kad mi nisu uplatili bonus na unibet. Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted October 31, 2013 Evo i jedna proslava gola i dosta od mene.Da ne preteram Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted October 31, 2013 Evo i jedna proslava gola i dosta od mene.Da ne preteram Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 31, 2013 Da se oraspolozis kad vidis Milijas kako izvodi kornu. hteo da asistira na prvu stativu, nije ubaciovao . ali opet, covek igraoo u premijer ligi Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted November 1, 2013 Odradjujes pripravnicki vec,a danas diplomirao? Diplomirao sam prije tri dana, a radim skoro mjesec. Od 30 sa mog odsjeka, već je skoro trećina zaposlena, a neki su dobili i po 2 plate prije diplome... Međutim, šaljem CV za Švabiju za par dana Quote Share this post Link to post Share on other sites