c4nton4 20 Posted November 1, 2013 (edited) Dobar dan.... Ja sam u natjecanju odigrao Rangers - Airdrie,da na ovoj utakmici obje ekipe NE DAJU gol....kako se tipuje...TIP DA ili TIP NE?? ako stoji tip OBE EKIPE NE DAJU GOL. DA - znači da ne daju, NE- znači da netko ili obe daju. A uvijek kako ekipa kaže, možeš (što je jasno iz pravila) dodatno objasnit cijenjenom Tutu što je pisac mislio reći Kako piše u kladionici za taj tip? Edited November 1, 2013 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 1, 2013 kad se probudite trebam pomoć gde i kako da vidim meč Nadala i Yanovicha od jučer trebam 2.set 8.gem Kod mene. Poslije 17h. Stražnji ulaz. Ponesi vino Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 1, 2013 Ja sam odigrao,da obe ekipe ne daju gol!! to je korekt skor onda 0:0. to je ispravno. kad kazes obe ekipe ne daju gol, obicno se misli da bar jedna od dve ekipe zavrsi sa nulom i onda je dobitno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 1, 2013 Kod mene. Poslije 17h. Stražnji ulaz. Ponesi vino A sta ako dodje Ivanko????? :77tooth: Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted November 1, 2013 Kod mene. Poslije 17h. Stražnji ulaz. Ponesi vino Lovac u mutnom...heineken boys... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 1, 2013 A sta ako dodje Ivanko????? :77tooth: Pozvat ću tebe da ga pretvoriš u Ivančicu Meni ostaje vino Lovac u mutnom...heineken boys... Jel postoji još uvijek netko tko pije heineken? Ja pijem pivo u velikim količinama, ali Becks, Heineken, Carling i pokojni Tuborg..njet Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted November 1, 2013 Tim A - Tim B (oba daju) NE I riješio si problem. Ja tako tipujem i uvijek je priznato ako prodje, jer je sasvim jasno šta sam htio da kažem! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 1, 2013 to je korekt skor onda 0:0. to je ispravno. kad kazes obe ekipe ne daju gol, obicno se misli da bar jedna od dve ekipe zavrsi sa nulom i onda je dobitno. nije 0:0. obično znači da ili obje ili jedna od njih ne daje Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 1, 2013 nije 0:0. obično znači da ili obje ili jedna od njih ne daje Bane, sad sam tek pročitao cijelu rečenicu. Sve coooool Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 1, 2013 Pozvat ću tebe da ga pretvoriš u Ivančicu Meni ostaje vino sto mene, ti si je zvao Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 1, 2013 sto mene, ti si je zvao ali ja nisam dvocjevka Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 1, 2013 Pozz, do kasnije..Moram složit nešto konkretno za jelo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 1, 2013 ali ja nisam dvocjevka puska si ti kako okrenes Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted November 1, 2013 Sta mislite jel vredi da se stave pare veceras na Montepaski?Ova zelena gora mi je totalna nepoznanica. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted November 1, 2013 (edited) Pozvat ću tebe da ga pretvoriš u Ivančicu Meni ostaje vino Jel postoji još uvijek netko tko pije heineken? Ja pijem pivo u velikim količinama, ali Becks, Heineken, Carling i pokojni Tuborg..njet ma to je reklama za heineken...lovac u mutnom...pas mater...samo žuja... ...tko još pije kapi za oči? Edited November 1, 2013 by pimpbeckham Quote Share this post Link to post Share on other sites