Jump to content

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

I ja mislim da bi trebala Siena lagano da dobije.Nista,odo da stavim ratu za skolarinu pa sta mi bog da :crossfingers:

E prijatelju šta reći...kamo je ta košarka otišla, da će Sienna  izgubiti od tamo nekih Poljaka...hebo te

Evo 3 minute do kraja, uz tešku vjeru da to mogu isčupati...zeznuli danas ceo svet... :icon_eek:

Posted

Nadam se da će udovoljiti traženom.

Pozdrav.

nece sigurno udovoljiti, ovo sam ja jos jutros  gledao, 8 gem je preskocen nema ni sekunde na NAdalaovu servu.

Posted

ma to je reklama za heineken...lovac u mutnom...pas mater...samo žuja... :icon_surprised:

...tko još pije kapi za oči?

Ja od ovih što se nude u našim bircuzima pijem 90% vremena žuju, 9% pan i staropramen, ostalih 1% sve ostalo osim becksa, heinyja i carlinga

znači, udarim kontru i u pari sam?

E prijatelju šta reći...kamo je ta košarka otišla, da će Sienna  izgubiti od tamo nekih Poljaka...hebo te

Evo 3 minute do kraja, uz tešku vjeru da to mogu isčupati...zeznuli danas ceo svet... :icon_eek:

hvala Bogu na live da se vidi kako izgleda susret i na vrijeme se utekne. 

Posted

znači, udarim kontru i u pari sam?

tako nekako

Kako sam se ubio od hrane, još uvijek jedva sjedim :icon_cool:  :icon_cool:  :icon_cool:  :icon_cool:  :icon_cool:  :icon_cool:

ja se sad idem ubiti od hrane.

Posted

ako stoji tip OBE EKIPE NE DAJU GOL. DA - znači da ne daju, NE- znači da netko ili obe daju. A uvijek kako ekipa kaže, možeš (što je jasno iz pravila) dodatno objasnit cijenjenom Tutu što je pisac mislio reći

Kako piše u kladionici za taj tip?

Dobro veće....

Rangersi su pobijedili s 3:0 što znači,da jedna ekipa nije dala gol....I tako sam ja odigrao,da obje ekipe NE DAJU gol....i gosti nisu dali gol....

Idem na spavanje.....umoran sam....a za sutra imam dva para u pripremi....jedna iz madžarske lige, a druga je odbojkarski par iz Poljske.....vidjet ću.....:)

Laku noč!