roberth 15 Posted November 3, 2013 Dobro jutro... Vidim,da smo skoro svi imali slab dan u kladi....i mene je samo jedan klub pošteno "naljutio" ......to je HSV..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 3, 2013 Jutarnji pozdrav! Ugodan i uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 3, 2013 Dobro jutro ,pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted November 3, 2013 Dobro jutro... Vidim,da smo skoro svi imali slab dan u kladi....i mene je samo jedan klub pošteno "naljutio" ......to je HSV..... Je, jako loš dan, mene Celtic, Porto, Devilsi... A naljutio me je i BWIN, mamicu im jareću...pokupio sam im jučer ujutro 170 eura na deset, na ruskoj hokejaškoj MHL ligi, proknjižili su mi listić dobitan i sve je to ok po rezovima...i zatražim ispaltu na MB...i što bi trebalo trajati nekoliko minuta...još stoji i piše...ČEKA SE POTVRDA kao neke tvrtke koja radi uplate/isplate...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čekam već više od 24 sata, pa to je kriminal mamicu im jareću, a chata u živo nema, samo neki mail, već sam im našibao desetke mailova, svih vrsta, od zamolbi da mi isplate više, do provanja i hebanja majke onima koji tamo rade...aaaaaaaaaaaaaaa za popizditi E BWIN nećete vidjeti više moju kintu zauvijek...ah što su mi se zgadili...auuuuuuuuuuuuuuuuuuu (glavno da kad sam uplaćivao 10 eura sa MB-a kod njih, odmah je sve bilo transferirano)...mamicu im lopovsku... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted November 3, 2013 jutro sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 3, 2013 kako su mi dobar tiket sj**** šugavi devilsi..sve bi prošlo cudi me da te je povuklo da igras ovo, ne bih sad pametovao posle bitke, ali za mene je to bio no bet svakako. dal je moguce isuse hriste da je kvota na naovaka samo 1.10-1.15 protiv ferera, mislim da sam ocekivao 1.35 pa da odigram, ovako imam drugog keca u rukavu, a javim sutra. idem prejako. to je over 20.5 . Da je bilo koji drugi turnir, da je bilo kako drugacije ferer ne spreman, ovako ovo prolazi po meni veoma izgledno, po lepih 1.85 uzimam. ne sumnjam takodje u pobedu Novaka jer sve sto je Fereru prolazilo protiv Rafe, mislim da nece ici tako danas , iz razloga sto ga ne moze nanizati tako em plus drugaciji stil igre. ubistven. sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 3, 2013 Je, jako loš dan, mene Celtic, Porto, Devilsi... A naljutio me je i BWIN, mamicu im jareću...pokupio sam im jučer ujutro 170 eura na deset, na ruskoj hokejaškoj MHL ligi, proknjižili su mi listić dobitan i sve je to ok po rezovima...i zatražim ispaltu na MB...i što bi trebalo trajati nekoliko minuta...još stoji i piše...ČEKA SE POTVRDA kao neke tvrtke koja radi uplate/isplate...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čekam već više od 24 sata, pa to je kriminal mamicu im jareću, a chata u živo nema, samo neki mail, već sam im našibao desetke mailova, svih vrsta, od zamolbi da mi isplate više, do provanja i hebanja majke onima koji tamo rade...aaaaaaaaaaaaaaa za popizditi E BWIN nećete vidjeti više moju kintu zauvijek...ah što su mi se zgadili...auuuuuuuuuuuuuuuuuuu (glavno da kad sam uplaćivao 10 eura sa MB-a kod njih, odmah je sve bilo transferirano)...mamicu im lopovsku... ma jasna je stvar kod bwina, samo mi nije jasno kako neki forumasi (ne mislim na nikog odavde) uplacuju i po 700,800 evra u bwinu. e to mi nije jasno Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 3, 2013 Dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 3, 2013 jeziva tablica, jel gledao ko kako igra roma? http://www.rezultati.com/tablica/MeC5veFK/0hQKemI3/#table;overall Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted November 3, 2013 dobar dan dobri ljudi bane slazem se za djokovica,trebalo bi to ici u tri seta.nisam juce gledao i nemam predstavu kako je ferer uzeo nadala juce znajuci da redovno skida gace pred rafom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 3, 2013 dobar dan dobri ljudi bane slazem se za djokovica,trebalo bi to ici u tri seta.nisam juce gledao i nemam predstavu kako je ferer uzeo nadala juce znajuci da redovno skida gace pred rafom znaci pocepao ga je. igrao je u istom tempu ceo mec, rafa nije imao odgovor na fererove forhend winere na bekend stranu rafe, plus trcao je kao na drogama, ne zovu njega dzabe pit bul . Znaci ovo danas je lagani over ako ponovi istu igru, cak i novak moze biti u problemu da pobedi ako ostane na nivou, sto mislim da se nece desiti. Nikom jos nije poslo za rukom da dva puta osvoji turnir u Parizu, pa mislim da ce se tradicija nastaviti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 3, 2013 Je, jako loš dan, mene Celtic, Porto, Devilsi... A naljutio me je i BWIN, mamicu im jareću...pokupio sam im jučer ujutro 170 eura na deset, na ruskoj hokejaškoj MHL ligi, proknjižili su mi listić dobitan i sve je to ok po rezovima...i zatražim ispaltu na MB...i što bi trebalo trajati nekoliko minuta...još stoji i piše...ČEKA SE POTVRDA kao neke tvrtke koja radi uplate/isplate...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čekam već više od 24 sata, pa to je kriminal mamicu im jareću, a chata u živo nema, samo neki mail, već sam im našibao desetke mailova, svih vrsta, od zamolbi da mi isplate više, do provanja i hebanja majke onima koji tamo rade...aaaaaaaaaaaaaaa za popizditi E BWIN nećete vidjeti više moju kintu zauvijek...ah što su mi se zgadili...auuuuuuuuuuuuuuuuuuu (glavno da kad sam uplaćivao 10 eura sa MB-a kod njih, odmah je sve bilo transferirano)...mamicu im lopovsku... neko se ovdje zalio da su mu poslije par dobitaka ogranicili uplatu na 1 euro... njima izgleda u intereseu otjerati a ne privuci igrace Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 3, 2013 hebeni Devilsi ne mogu dati gola protiv ovih jadnika, a philadelphia katastrofalno loša...auuuuuuuuuu i ja padoh... Ma debili. Phila totalni propuh, al ovi su jadni do ibera Je, jako loš dan, mene Celtic, Porto, Devilsi... A naljutio me je i BWIN, mamicu im jareću...pokupio sam im jučer ujutro 170 eura na deset, na ruskoj hokejaškoj MHL ligi, proknjižili su mi listić dobitan i sve je to ok po rezovima...i zatražim ispaltu na MB...i što bi trebalo trajati nekoliko minuta...još stoji i piše...ČEKA SE POTVRDA kao neke tvrtke koja radi uplate/isplate...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čekam već više od 24 sata, pa to je kriminal mamicu im jareću, a chata u živo nema, samo neki mail, već sam im našibao desetke mailova, svih vrsta, od zamolbi da mi isplate više, do provanja i hebanja majke onima koji tamo rade...aaaaaaaaaaaaaaa za popizditi E BWIN nećete vidjeti više moju kintu zauvijek...ah što su mi se zgadili...auuuuuuuuuuuuuuuuuuu (glavno da kad sam uplaćivao 10 eura sa MB-a kod njih, odmah je sve bilo transferirano)...mamicu im lopovsku... Jebeš bwin, ja ih nemrem smislit cudi me da te je povuklo da igras ovo, ne bih sad pametovao posle bitke, ali za mene je to bio no bet svakako. to je over 20.5 . Da je bilo koji drugi turnir, da je bilo kako drugacije ferer ne spreman, ovako ovo prolazi po meni veoma izgledno, po lepih 1.85 uzimam. ne sumnjam takodje u pobedu Novaka jer sve sto je Fereru prolazilo protiv Rafe, mislim da nece ici tako danas , iz razloga sto ga ne moze nanizati tako em plus drugaciji stil igre. ubistven. sretno Povukla me loša igra Phile jeziva tablica, jel gledao ko kako igra roma? http://www.rezultati.com/tablica/MeC5veFK/0hQKemI3/#table;overall Ja sam gledao Romu. Kad se Totti ozlijedio bilo je vidljivo koliko samo prisutnost tog čovjeka znači ekipi. Totti i u ovim godinama poboljša igru Rome za 70%..Nije im igra tako lijepa kako rezultati govore, al neka magija je prisutna. Gol im je jinxan, sve što bi bilo kom drugom klubu ušlo u mrežu..njih zaobiđe..obrana Rome čupa nemoguće lopte s gol crte.. neko se ovdje zalio da su mu poslije par dobitaka ogranicili uplatu na 1 euro... njima izgleda u intereseu otjerati a ne privuci igrace Ma bitno je samo da se te debile izbjegava Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 3, 2013 jeziva tablica, jel gledao ko kako igra roma? http://www.rezultati.com/tablica/MeC5veFK/0hQKemI3/#table;overall krenulo ih opasno al imam osjecaj kad ih stane da nikog nece moci dobiti Quote Share this post Link to post Share on other sites