Tuto 157 Posted November 4, 2013 Jutarnji pozdrav društvu! Ugodan i uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 4, 2013 Dobro jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 4, 2013 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 4, 2013 Dobar dan ,pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 4, 2013 Dobar dan.... Baš sam gledao odbojku iz 1.ukrajinske lige.....Kontinium-Volin-Universitet : Orbita-Universitet Konačni rezultat je 3:2 za domače.....jučer je bila pobijeda za Orbitu s 3:0. Domače su vodile s 2:0, gošće su izjednačile na 2:2.U petom nizu Orbita vodila s 13:10, na kraju izgubile s 15 :13 i s time promašio tip u natjecanju.... Tuto,da ti ne treba tražiti i mučiti taj par.....danas odigrao u natjecanju i promašio TIP!! Lp Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted November 4, 2013 dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted November 4, 2013 (edited) Pozz svima... 85. natjecanje H2H - listopad 2013.(1. mjesto i 10 bodova koeficijenta aktivnosti osvojio je pimpbeckham) Nagrađeni: 1. HaRe! - 25 €2. rockytomas - 15 €3. Catalonec4ever - 10 € Pokušavam protestirati, da mi se ipak isplati nagrada za ovaj mjesec i prvo osvojeno mjesto. Zašto?? Prošli mjesec isto sam osvojio prvo mjesto, ali je betspace prestao biti sponzor i ja sam ostao kratkih rukava!!!! Pa eto molim Dwiza i Tuta da ovaj puta naprave iznimku. Ovako bi ispalo da dva mjeseca zaredom osvajam prvo mjesto ali ne i prvu nagradu!? Hvala Edited November 4, 2013 by pimpbeckham Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted November 4, 2013 Ja te podržavam pošto nije baš u redu da ostanemo kratkih rukava zbog smeća iz betspacea... Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 4, 2013 Pozz svima... 85. natjecanje H2H - listopad 2013. (1. mjesto i 10 bodova koeficijenta aktivnosti osvojio je pimpbeckham) Nagrađeni: 1. HaRe! - 25 € 2. rockytomas - 15 € 3. Catalonec4ever - 10 € Pokušavam protestirati, da mi se ipak isplati nagrada za ovaj mjesec i prvo osvojeno mjesto. Zašto?? Prošli mjesec isto sam osvojio prvo mjesto, ali je betspace prestao biti sponzor i ja sam ostao kratkih rukava!!!! Pa eto molim Dwiza i Tuta da ovaj puta naprave iznimku. Ovako bi ispalo da dva mjeseca zaredom osvajam prvo mjesto ali ne i prvu nagradu!? Hvala Ne može. Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted November 4, 2013 Pozz svima... 85. natjecanje H2H - listopad 2013. (1. mjesto i 10 bodova koeficijenta aktivnosti osvojio je pimpbeckham) Nagrađeni: 1. HaRe! - 25 € 2. rockytomas - 15 € 3. Catalonec4ever - 10 € Pokušavam protestirati, da mi se ipak isplati nagrada za ovaj mjesec i prvo osvojeno mjesto. Zašto?? Prošli mjesec isto sam osvojio prvo mjesto, ali je betspace prestao biti sponzor i ja sam ostao kratkih rukava!!!! Pa eto molim Dwiza i Tuta da ovaj puta naprave iznimku. Ovako bi ispalo da dva mjeseca zaredom osvajam prvo mjesto ali ne i prvu nagradu!? Hvala E to je maler da osvojis 2x zaredom 1. mesto a da ne vidis ni evra Valjda ce Dwiz nesto da smisli. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted November 4, 2013 Ne može. E moj Hare, ne mogu vjerovati kakav si čovik. Nekoliko puta mi se učinilo da nemaš ono ljudsko, izgleda sam bio u pravu! Da si ti u ovakoj poziciji, ja bih ti dao uz bonus i obje ruke. Pozz provokatoru... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 4, 2013 pouzzz i doviđenjozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 4, 2013 (edited) Pozz svima... 85. natjecanje H2H - listopad 2013. (1. mjesto i 10 bodova koeficijenta aktivnosti osvojio je pimpbeckham) Nagrađeni: 1. HaRe! - 25 € 2. rockytomas - 15 € 3. Catalonec4ever - 10 € Pokušavam protestirati, da mi se ipak isplati nagrada za ovaj mjesec i prvo osvojeno mjesto. Zašto?? Prošli mjesec isto sam osvojio prvo mjesto, ali je betspace prestao biti sponzor i ja sam ostao kratkih rukava!!!! Pa eto molim Dwiza i Tuta da ovaj puta naprave iznimku. Ovako bi ispalo da dva mjeseca zaredom osvajam prvo mjesto ali ne i prvu nagradu!? Hvala Tuto i Dwiz će ti ponudit utješnu nagradu iz nove kolekcije. Možeš izabrat pa pošalji na PM broj artikla koji želiš i Tuto će ti iz prve ruke reći jel dostupan. Link: Utješne nagrade1 Utješne nagrade 2 Edited November 4, 2013 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites