Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Hockey, NHL
01:00 CET (06/11/2013)
Washington Capitals - New York Islanders(Money Line)
Pick: New York Islanders
Odd: 2.22
Bookie: Marathonbet
Stake: 6/10

Večeras se na Verizon Center, Washington,( District of Columbia) igra meč između domaćih Capitalsa(7-7-0-0) i gostujućih Islandersa(6-5-1-2)...
Oba tima u meč ulaze posle dve vezane pobede Capitalsi protiv @PHI  W 7 - 0 i  FLA  W 3 - 2 (SO) velika pobeda u Fili ali niti je rezultat realan jednostavno Fila nije iskoristila početnu dominaciju i onda je krenula totalna tuča gde su domaćini veći deo meča igrali sa čovekom manje dok su posle u Was. pobedili Floridu tek nakon SO!
Sa druge strane Islandersi su dobili @OTT  W 5 - 4 (SO) na gostovanju a potom i sjajne Bruinse  BOS  W 3 - 1 i sigurno sa puno samopouzdanja ulaze na meč u Verizon Centeru.
Po meni domaćini su mnogomanji favoriti nego što to kvota pokazuje i ja ću uzeti po meni ovu veoma visoku kvotu na Islanderse ML iako je u konstantnom padu i dalje prilično dobro plaća!!!
Was. ove sezone igra toplo hladno napad im zasad prilično dobro funkcioniše ponajviše zbog dobrog PP ali isto tako prilično loša odbrana je veliki problem i očekujem da veoma brzi Hokejaši gostiju večeras imaju dosta prostora...
Sa druge strane Islandersi koji imaju jedan sasvim dobar tim koji je i prošle godine pokazao da ima budućnost ove sezone očekujem od njih još više i svakoj ekipi je jako teško da igraju sa njima tim sastavljen od par izuzetnih mladih igrača pojačani sa sjajnim Austrijancem i bivšim najboljim igračem Bafala Vanekom.
Kao i domaćinu i njima je problem odbrana koja je većim delom žrtva stila igre ali sjajno igraju na strani pobedili su tri vezana meča i jedne Pingvine možda i najveće favorite sjajno koriste svoju brzinu kad se domaćini otvore ako povedu onda su mnogo jaki!!!
Kako bilo ja večeras uzimam Islanderse ML...!!!
Edited by Crni
Posted

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 1754

Vrijeme odigravanja: 01:00
Naziv para: Wade D(-18,5+)-Tor-Mia
Tip para: više od 18,5 koševa
Tečaj: 1.600

Ev. dobitak: 6.600
Ev. gubitak: 1.600

Posted

Naziv kladionice: SuperSport