perolozac 0 Posted November 7, 2013 20-30h Panathinaikos - Lokomotiv Kuban tip Lokomotiv Kuban +9.5 kv 1.76 bet365 ulog 8/10 Jedna jako zanimljiva utakmica iz prve faze evrolige, obe ekipe dolaze iz "Zvezdine grupe" pa sam ih imao priliku poslmatrati uživo, i nikako ne mogu da se osuzmem utisku da je Loko odigrao posle toga onako loše izdanje na svom terenu-pogotovo zadnji duel protiv Makabija kada je devastiran od tada rastrčanog gosta . Ove sezone rusi su uložili jako mnogo novca i energije u ekipu i ja iskreno vjerujem u njih, te je pitanje vremena kada će eksplodirati..ja mislim već večeras mogu do iznenadjenja, jer Panatanaikos nije strašan kakv je znao biti, istina igraju sjajnu odbranu, ali u napadu dosta zavise od pojedinaca i da Papas nije odigrao vrhunski u pioniru bih već diživili poraz. Mislim da onako blede minute u napadu polunormalna ekipa mora i hoće iskoristioti i tu vidim veliku prednbost za ruse, jer su oni napadački u samom vrhu EL kada gledam imena. Loko je napravio opasnu napadačku ekipu i ako Panata bude ponovila minute bljede igre (u napadu tokom skoro pa 40 minuta) u Beogradu mogli bih dobiti pljusku na "domaćem terenu", jer su se doslovno izvuklji na produžetke protiv ne tako jake ekipe Zvezde koja je bila daleko bliža pobjedi i zaslužila je...i vjerujem da Mantas Kalnietis, Sergey Bykov, Marcus Williams i Maric neće dozvoliti slično ako im se ukaže prilika. Osim toga Panata ovaj meč ne igra u svojo dvorani, čak ni u svojoj državi...domaćini ove utakmice biće na Kipru te promjena dvorane i obruča za njih neće biti tako prijatni kao što osu im u njihovoj dvorani. Osim toga Loko na strani igra dosta brže i tečnije, što im odgovara tu nema sumnje ...dok trener očigledno nešto eksperimentiše sa sporijom igrom kada su domaćini, a to im ne ide kada pogledamo roster. Cjenim da će mo gledati jednu neizvjesnu utakmicu sa mogućim iznenadjenjem. 20:45 STRASBOURG vs REAL MADRID OKLADA: REAL MADRID -8.5 poluvreme @1.90 ULOG: 8/10 bet365 Sudar ekipa koje idu totalno razlicitim smjerovima.. . Domacin u ocajnoj formi, stanju, imanju.. . imaju tri poraza u zadnjia 4 izdanja i ne blistaju ni u domacem sanionatu cak koje je ipak lošijeg kvaliteta i ne bih tu smjeli kiksati barem, ali ni tu ne dominiraju. Pogotogvo igraju bledo u prvom poluvremenu rekao bih nedopustivo , pa cak i kada su pobjedjivali imali su deficit u prvih 20 minuta.. . te u zadnje cetiri utakmice nisu niti jednom slavili na poluvremenu, a deficit je prosjecno iznosio koliko je i danas postavljen (- 8. 5 ) Medjutim šta onda očekivati večeras kada im dolazi ultra raspoložena ekipa koja dominira evropom, domaćom ligom... veceras ocekujem jos vise da dodje do izdražaja loša igra Strazbura u prvom poluvremenu jer je Real ekipa koaj je u sjajnoj formi i imaju sve pobjede u sampionatu i domacem prvenstvu, igraju stvarno kvalitetnu napadacku kosarku, sa dosta trka i doslovno gaze. Pogotovo u prvom poluvremenu fasciniraju, kada rjesavaju pitanje pobjednika.. . dok u zadnjim cetvrtinama obicno rotiraju, tako da sam se odlucio za poluvrjeme hendikep. Inace prosjek na poluvremenu u zadnjih 5 im je cak 13 poena suficita. Razlika u kvaliteti i formi je ogromna, tako da mi je ovo logican pik. Tako kada saberem i oduzmem činjenice i stanje na terenu sve ispod dvocifrenog na poluvremenu prestavlja svojevrsno iznenadjenje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 7, 2013 [li] EL[/li][li]20:30h Panathinaikos (- 5,5) - Lokomotiv Kuban[/li][li]Tip:[glow=red,2,300] Panathinaikos (- 5,5)[/glow][/li][li]Kvota: 1.55[/li][li][/li][li][url=%5D[color=navy%5DAnaliza susreta[/color%5D[/url%5D[/li] Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pasa123321 0 Posted November 7, 2013 Naziv kladionice: Premier Broj para iz kladionice: 5524 Vrijeme odigravanja: 20:30 Naziv para: -13,5+/A.Nocioni (Laboral) Tip para: 2 Tečaj: 1.700 Ev. dobitak: 6.700 Ev. gubitak: 1.700 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pasa123321 0 Posted November 7, 2013 Naziv kladionice: Premier Broj para iz kladionice: 1241 Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Strasbourg-Real M. (-157,5+) Tip para: z2 Tečaj: 1.850 Quote Share this post Link to post Share on other sites
perolozac 0 Posted November 7, 2013 Nisam bas upucen u pravila, niti je logicno niti sam naletio na nekim imalo ozbiljnim kladionicarskim forumima da suvi pikovi i analize idu u iste teme. ovo mi vise lici na neki spam Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 7, 2013 Naziv kladionice: bet365Vrijeme odigravanja: 01:00Naziv para: Miami - LA ClippersTip para: LA Clippers +9.5Tečaj: 1.520 Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 8, 2013 Naziv kladionice: bet365 Vrijeme odigravanja: 01:00 Naziv para: Miami - LA Clippers Tip para: LA Clippers +9.5 Tečaj: 1.520 102-97 Quote Share this post Link to post Share on other sites