Crni 23 Posted November 9, 2013 American Football, NCAA18:00 CET (09/11/2013)Tennessee - Auburn(Handicap)Pick: Auburn -6Offered at: @1.76 (bet365)Stake: 8/10Večeras se na Neyland Stadium,( Knoxville, Tennessee) sastaju domaći Volunteersi(4-5) i gostujući Tigersi(8-1)...Po meni su Tigersi mnogo veći favoriti nego što je linija postavljena i ja ću ih uzeti u hendikepu prilično Jako!!!I jednu i drugu ekipu sam ove sezone gledao više puta i ja zaista nevidim kako Tenesi može da parira Auburnu no videćemo.Tenesi već dugo je ekipa koja nije na visokom nivou još od doba Meninga koji često dođe da gleda njihove mečeve.Ove sezone ekipa je prilično skromna i u napadu i u odbrani su posebno loši jedina svetla tačka je igra po zemlji da stvar bude još gora ostali su i bez prvog kvoterbeka J. Worleya koji iako nije bio sjajan zamenio ga je Joshua Dobbs iako je bacio preko 300y protiv Mizurija ništa im nije pomoglo bacio je 2 INT u porazu od 31-3.U napadu će možda i dati solidan broj poena ali nevidim kako mogu da zaustave zahuktale Tigerse i njihovu fenomenalnu igru trčanjem gde su među tri najubojitija napada po zemlji.Tigersi zaista igraju fenomenalno velika transformacija od razočaravajuće prošle sezone u seriji su od 5 vezanih pobeda gde je između ostalog i jedan Texas AM sa fenomenalnim Menzelom i taj sam meč gledao i kolko god da su dobili dali su još više jedini poraz ove sezone su doživeli od LSU-a u Dolini Smrti od tada sve pobeđuju što ih je stavilo na veoma visoko No.9 mesto po BCS rankingu i u najvišoj su projeciji za možda i neki od najcenjenijih Bolova.Imaju fenomenalan napad trčanjem gde pored dva sjajna RB je veoma opasan i QB Nick Marshall napad trčanjem je 5 u celom NCAAFB sa čak 306 jardi po meču.I tradicija je apsolutno na strani Auburna koji nije izgubio od Tenesija više od 14 godina zadnjih 5 mečeva od tada su pripali Tigersima -10/03/09 AUB 26 - TENN 22 09/27/08 TENN 12 - AUB 14 12/04/04 TENN 28 - AUB 38 10/02/04 AUB 34 - TENN 10 10/04/03 TENN 21 - AUB 28Na ruku ide i podatak da Tenesi na skoro 40 uzastopnih mečeva protiv rankiranih timova nije odneo pobedu.Kako bilo po meni su Tigersi večeras veliki favoriti i uzeću ih u hendikepu jel mislim da bi trebali da pokriju postavljenu liniju....!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 9, 2013 Naziv kladionice: UnibetVrijeme odigravanja: 04:00Naziv para: Portland Winterhawks - Victoria Royals {WHL}Tip para: Portland WinterhawksTečaj: 1.620 Quote Share this post Link to post Share on other sites