pimpbeckham 6 Posted November 10, 2013 evo za večeras, nekako me privlači: portland+hamilton+colorado+san kose, a možda i marliesi opet... :28nhl: tiket amerike... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 10, 2013 Dobro veče.... Pisao sam analizu Viking - Sparta Sarpsborg TIP x2 i gledao sam utakmicu do 92.minute Sparta vode s 1:0, a sudac pokazao 4 min produžetka....Na kraju u 92. i u 94.minuti Viking postiže 2 pogodka.....i onda budi sretan!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted November 10, 2013 Dobro veče.... Pisao sam analizu Viking - Sparta Sarpsborg TIP x2 i gledao sam utakmicu do 92.minute Sparta vode s 1:0, a sudac pokazao 4 min produžetka....Na kraju u 92. i u 94.minuti Viking postiže 2 pogodka.....i onda budi sretan!! teško je biti cool... :49wine: Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted November 10, 2013 ja juce padnem Hofenhajm -hertu od 2-4 gola. Znaci poluvreme bilo 0-1. 72 minut 0-2. A 84 minut 2-3! o steti da ne govorim kako ulozenoj, tako i izgubljenoj. Ovih dana svi izgleda imamo poneki biser...Proslu nedelju na sest tiketa cekam Slaviju 0-2...U 88 min je bilo 0:0!Zavrsilo je 3:0 (89' 1:0,90+1 2:0,90+2 3:0)... :nije: :icon_eek: :icon_eek: Od tada do danas napravio sam vise minusa nego u prethodnih godinu dana...Jednostavno me taj pad ubacio u neku totalno crnu seriju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 10, 2013 Ovih dana svi izgleda imamo poneki biser...Proslu nedelju na sest tiketa cekam Slaviju 0-2...U 88 min je bilo 0:0!Zavrsilo je 3:0 (89' 1:0,90+1 2:0,90+2 3:0)... :nije: :icon_eek: :icon_eek: Od tada do danas napravio sam vise minusa nego u prethodnih godinu dana...Jednostavno me taj pad ubacio u neku totalno crnu seriju... ja sam u poslednje dve nedelje napravio visemesecni minus, gotovo nikad nisam imao ovoliki niz crnih serija... Quote Share this post Link to post Share on other sites