Tuto 157 Posted November 13, 2013 Jutarnji pozdrav društvu! Ugodan i uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 13, 2013 Dobro jutro Ovdje magla i ništa ne vidiš pred sobom.... Baš gledam odbojkarsku utakmicu Dominikanska republika - Rusija....pa ne mogu nijednu imeti jer su sve za jednu glavu više od mene...... Crne Dominikanke su lijepe, ni Rusinje nisu loše.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 13, 2013 Baš gledam odbojkarsku utakmicu Dominikanska republika - Rusija....pa ne mogu nijednu imeti jer su sve za jednu glavu više od mene...... Crne Dominikanke su lijepe, ni Rusinje nisu loše.... I ja isto nemogu nijednu imati, iako sam sa njima na istoj ravni . Tako za glavu dole ili glavu gore, isto nam se hvata. Možemo samo da uživamo na TV-u Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 13, 2013 Dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 13, 2013 jao rezultata sinoc u NHL-u... jao jao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 13, 2013 Dobro jutro Ovdje magla i ništa ne vidiš pred sobom.... Baš gledam odbojkarsku utakmicu Dominikanska republika - Rusija....pa ne mogu nijednu imeti jer su sve za jednu glavu više od mene...... Crne Dominikanke su lijepe, ni Rusinje nisu loše.... I ja isto nemogu nijednu imati, iako sam sa njima na istoj ravni . Tako za glavu dole ili glavu gore, isto nam se hvata. Možemo samo da uživamo na TV-u zaboravili ste na jednog čoveka koji sve moze. erick , samo jos da se pojavi da vam kaze kako on to moze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 13, 2013 jao rezultata sinoc u NHL-u... jao jao... mnogo Ot-ova, a onda su reze sranje kako okrenes. Da ja krojim pravila igre, kod mene bi bilo za X po bod i to je to.kao u fudbalu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 13, 2013 mnogo Ot-ova, a onda su reze sranje kako okrenes. Da ja krojim pravila igre, kod mene bi bilo za X po bod i to je to.kao u fudbalu. ma i poslije OT-ova opet sranje rezultati... djaba sto sam vecinom igro KP Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 13, 2013 Dobar dan, pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 13, 2013 zaboravili ste na jednog čoveka koji sve moze. erick , samo jos da se pojavi da vam kaze kako on to moze U pravu si Ja sam uvijek imao sportašice. Kad je Bog dijelio karte, meni je podijelio Royal Flush Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 13, 2013 U pravu si Ja sam uvijek imao sportašice. Kad je Bog dijelio karte, meni je podijelio Royal Flush Kad vec spomijes, evo meni dao poker prije 5 minuta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 13, 2013 Kad vec spomijes, evo meni dao poker prije 5 minuta jel su ovo poeni ili dolari? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 13, 2013 jel su ovo poeni ili dolari? Probaj pogoditi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 13, 2013 Probaj pogoditi pa pisu dolari pa sam pomislio da igrate prilicno jak turnir. Quote Share this post Link to post Share on other sites