mostovoj Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 pa pisu dolari pa sam pomislio da igrate prilicno jak turnir. Ja ne igram cash, samo turnire a to je uvijek u "bodovima". Makar ovo bi bilo previse i za puno jace igrace. Quote
Banega Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 (edited) ma i poslije OT-ova opet sranje rezultati... djaba sto sam vecinom igro KP 5 od 5 coraka u NHL od predloga forumasa u topiku Americki sportovi, i to se mora zaustaviti. Od veceras ja preuzimam Edited November 13, 2013 by Banega Quote
c4nton4 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Kad vec spomijes, evo meni dao poker prije 5 minuta yblod kao obrnuto dolby? trebaš i ti imat sreće 5 od 5 coraka u NHL od predloga forumasa u topiku Americki sportovi, i to se mora zaustaviti. Od veceras ja preuzimam samo ti stavljaj da mogu zaradit na kontrama Quote
mostovoj Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 yblod kao obrnuto dolby? trebaš i ti imat sreće Ti si valjda jedini koji je skuzil. U pocetku sam uzimao nick dolby ali je s vremenom sve cesce bio zauzet pa sam okrenuo. Quote
Banega Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 ne znam koji se k ovaj lemans vracao u igru napravi 14-0 u poslednjoj i onda kada je poveo onda to zajebe. klasika. naravno da imam jedan na le mans . Quote
Recommended Posts