Banega 12 Posted November 14, 2013 odigrao sam za sitnije boston over 5.5, kingse dnb i over oklahomu- golden 207.5. bice para Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2013 gledao sam jedan tipa korejanski, ili je neki drugi jezik u pitanju, radi se o akcionom fajt filmu, ali veoma realno odradjen i dobar film. ne mogu da se setim trenutno kako se zove, ali seticu se.. Gledao si vjerovatno The Raid. To je dobar film, al drugi stil Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2013 (edited) nisam gledao nijedan od ovih Pogledaj za početak The Man from nowhere . Laganiji je od ova prva tri Edited November 14, 2013 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 14, 2013 gledao sam jedan tipa korejanski, ili je neki drugi jezik u pitanju, radi se o akcionom fajt filmu, ali veoma realno odradjen i dobar film. ne mogu da se setim trenutno kako se zove, ali seticu se.. davno sam ga gledao pa nisam mogao da se setim, radi se o singapurskom filmu, ja mislim da je skroz ok uradjen. jeziv stil borbe http://www.imdb.com/title/tt0368909/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2013 davno sam ga gledao pa nisam mogao da se setim, radi se o singapurskom filmu, ja mislim da je skroz ok uradjen. jeziv stil borbe http://www.imdb.com/title/tt0368909/ Ovi korejski su ozbiljni filmovi. Ispred amerike po produkciji i kvalitetu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 14, 2013 Pogledaj za početak The Man from nowhere . Laganiji je od ova prva tri The Chaser mi deluje jezivo, to bih prvo gledao Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2013 The Chaser mi deluje jezivo, to bih prvo gledao Pa gledaj. Možeš i bez titlova Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 14, 2013 Pa gledaj. Možeš i bez titlova evo upalio sam, pocinjem da gledam. mislio sam odigrat koju partiju saha dok mi ne pocne kosarka , al moze i film Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 14, 2013 Chaser gledam Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 14, 2013 evo upalio sam, pocinjem da gledam. mislio sam odigrat koju partiju saha dok mi ne pocne kosarka , al moze i film Iznenadio si me sa šahom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2013 evo upalio sam, pocinjem da gledam. mislio sam odigrat koju partiju saha dok mi ne pocne kosarka , al moze i film Ništa Botvinik, čujemo se kasnije Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2013 Chaser gledam Kad si ga prije skinuo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2013 Odoh i jaaa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 14, 2013 Iznenadio si me sa šahom. Sto? kako mislis? Kad si ga prije skinuo? gledam ga online odmah, mrzi me downloadovati. zasad je ok film, bas kao sto sam i mislio realan. al ako ne bude nekog zapleta, nece biti dobro Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2013 Sto? kako mislis? gledam ga online odmah, mrzi me downloadovati. zasad je ok film, bas kao sto sam i mislio realan. al ako ne bude nekog zapleta, nece biti dobro cijelo vrijeme se petlja sve više i više Quote Share this post Link to post Share on other sites