c4nton4 20 Posted November 14, 2013 igram samo online u mozu, a on radi do 24:00 a glupa Hrvatska lutrija radi od 07-23 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2013 igram samo online u mozu, a on radi do 24:00 Otvori si račun u bet365. Imaš livestream svih NBA i NHL susreta i live ponuda hokeja je jača od regularne Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 14, 2013 Starsi Ti bi opet na starse? hmm, ne bih ja to dirao, najvise mi se svidja Boston-Columbosi neko trpanje na preko 5.5 i mislim da Colorado moze egalisati sa Bluesima znaci Dnb ili cak cista dvica ali smanjiti ulog. Stavim ovo u dubl, ali za nesto sitnije Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2013 Ti bi opet na starse? hmm, ne bih ja to dirao, najvise mi se svidja Boston-Columbosi neko trpanje na preko 5.5 i mislim da Colorado moze egalisati sa Bluesima znaci Dnb ili cak cista dvica ali smanjiti ulog. Stavim ovo u dubl, ali za nesto sitnije Starsi su u naletu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 14, 2013 Otvori si račun u bet365. Imaš livestream svih NBA i NHL susreta i live ponuda hokeja je jača od regularne muka mi je vise od streamova, ne mogu pogledat utakmicu kako treba. izbegavam ja igrati online, imam razlog zasto to radim. Ne drzi me strpljenje, a i jampi iz grada je najfatalnije. U stanju sam sve razbucati u sekundi sto sam nedeljema sticao. ne ide to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2013 Boston - Columbus ostavljam za live. Kad krene susret vidjet ću što je isplativo odigrat. Zadnje dvije godine su kvote na određene markete tijekom live pale za 50% Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 14, 2013 Starsi su u naletu ne znam da ih ne olade faking flamesi doma. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 14, 2013 Boston - Columbus ostavljam za live. Kad krene susret vidjet ću što je isplativo odigrat. Zadnje dvije godine su kvote na određene markete tijekom live pale za 50% u mozzart kladionici gde se pretezno kladim u lokalu, pale su kvotre na prelaze u fudbalu 1-x, 2-x. dok je u drugim kladionicama ovo bilo recimo, na egal meceve, tipa kvota 12, 13, kod njih je bilo 15, 17. Sto ima smisla singlati. Verovatno ih je neko zestoko ojadio pa su se opametili. sada su kvote jedva 11, 12. Mizerno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2013 muka mi je vise od streamova, ne mogu pogledat utakmicu kako treba. izbegavam ja igrati online, imam razlog zasto to radim. Ne drzi me strpljenje, a i jampi iz grada je najfatalnije. U stanju sam sve razbucati u sekundi sto sam nedeljema sticao. ne ide to. Ovisnik Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2013 ne znam da ih ne olade faking flamesi doma. ma jok Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2013 Bane, jesi kad gledao korejske filmove? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2013 (edited) Tipa Oldboy, Memories of Murder ili Chaser.. The Man from nowhere? Edited November 14, 2013 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2013 (edited) Ta ti je kinomatografija jebeno otkriće, ako se nisi susreo s korejskim filmom do sad Edited November 14, 2013 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 14, 2013 Bane, jesi kad gledao korejske filmove? gledao sam jedan tipa korejanski, ili je neki drugi jezik u pitanju, radi se o akcionom fajt filmu, ali veoma realno odradjen i dobar film. ne mogu da se setim trenutno kako se zove, ali seticu se.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 14, 2013 Tipa Oldboy, Memories of Murder ili Chaser.. The Man from nowhere? nisam gledao nijedan od ovih Quote Share this post Link to post Share on other sites