Jump to content
Nadrealista

14.11.2013.

Recommended Posts

Naziv kladionice: SuperSport
 
Vrijeme odigravanja: 15:00
Naziv para: Torres(2,5)-WFC Rossiyanka
Tip para: vise
Tečaj: 1.600
 
:nije:    2-0
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:00 Belgium - Colombia, tip: Over 3.5 goals @ 3.75, Unibet, 8/10

Večeras se na stadionu Roi Baudouin u Bruxelles-u sastaju selekcije Belgije i Kolumbije u prijateljskom ogledu, koji će im odlično poslužiti pred sljedeće SP na kojem ove dvije selekcije učestvuju. Na zadnjoj FIFA listi Belgija je na 5 mjestu dok je Kolumbija na 4. mjestu na svijetu pa je logično očekivati da ovako dobre selekcije koje igraju otvoren nogomet odigraju i večeras meč sa najmanje četiri gola u mreži. 

Belgija je svoj put do SP ostvarila dobrim rezultatima u grupi A euro kvalifikacija gdje su u deset mečeva imali 8 pobjeda i 2 remija uz gol razliku od 18-4 a sa njima u grupi su bile selekcije Hrvatske, Srbije, Makedonije, Škotske i Velsa. Sa druge strane Kolumbija je svoj plasman na SP obezbjedila zauzimanjem drugog mjesta u Južnoj Americi, odmah iz Argentine. U 16 utakmica imali su 9 pobjeda, 3 remija i 4 poraza uz gol razliku od 27-13. Belgija je u odličnoj formi jer je u zadnjih 20 mečeva samo dva puta poražena i to u prijateljskim mečevima od Engleske 0-1 i Rumunije 1-2 u gostima.

Belgija 

GK: Koen Casteels (Hoffenheim/All), Thibaut Courtois (Atletico Madrid/Esp), Simon Mignolet (Liverpool/Ang)
Defenders: Toby Alderweireld (Atletico Madrid/Esp), Laurent Ciman (Standard), Nicolas Lombaerts (Zenit Saint-Pétersbourg/Rus), Thomas Meunier (FC Bruges), Sébastien Pocognoli (Hanovre/All), Daniel Van Buyten (Bayern Munich/All), Thomas Vermaelen (Arsenal/Ang), Jan Vertonghen (Tottenham/Ang)
Midfielders: Nacer Chadli (Tottenham/Ang), Steven Defour (Porto/Por), Moussa Dembélé (Tottenham/Ang), Marouane Fellaini (Manchester United/Ang), Radja Nainggolan (Cagliari/Ita), Timmy Simons (FC Bruges), Axel Witsel (Zenit Saint-Pétersbourg/Rus) 
Strikers: Zakaria Bakkali (PSV Eindhoven/P-B), Christian Benteke (Aston Villa/Ang), Kevin De Bruyne (Chelsea/Ang), Eden Hazard (Chelsea/Ang), Romelu Lukaku (Everton/Ang), Dries Mertens (Naples/Ita), Kevin Mirallas (Everton/Ang), Jelle Vossen (RC Genk)

Kolumbija:

GK : Camilo Vargas (Independiente Santa Fe), Faryd Mondragon (Deportivo Cali)
Defenders : Pablo Armero (Naples/Ita), Cristian Zapata (AC Milan/Ita, Santiago Arias (PSV Eindhoven/P-B), Stefan Medina (Atletico Nacional), Luis Amaranto Perea (Cruz Azul/Mex), Eder Alvarez Balanta (River Plate/Arg), Carlos Valdes (Independiente Santa Fe)
Midfielders : Fredy Guarin (Inter Milan/Ita), Juan Cuadrado (Fiorentina/Ita), Abel Aguilar (Toulouse/Fra), Carlos Sanchez (Elche/Esp), Macnelly Torres (Al-Shabab/ASa), James Rodriguez (AS Monaco/Fra), Aldo Leao Ramirez (Morelia/Mex), Edwin Valencia (Fluminense/Bré), Alexander Mejia (Atletico Nacional)
Strikers : Radamel Falcao (AS Monaco/Fra), Carlos Bacca (Séville/Esp), Teofilo Gutierrez (River Plate/Arg), Jackson Martinez (Porto/Por), Victor Ibarbo (Cagliari/Ita), Luis Fernando Muriel (Udinese/Ita).

Share this post


Link to post
Share on other sites
00:00, Fluminense (-1.0) - Nautico , Tip H1 (  Evropski hendikep )@ 1.80, Expekt, 8/10
 
 
Fluminense pobedjuje sa bar 2 razlike
 
Mec iz Brazilske prve lige u kome se sastaju Fluminense i Nautico u 34-om kolu.
Ovo je jedan od zadnjih meceva u ovom kolu gde Fluminense koji je prosle sezone bio prvak bori za opstanak  jer se nalaze na 18-om mestu od 20 ekipa a 4 ekipe ispadaju.
Fluminense ima ucinak 33 9 9 15 35:42 36
Vasco ima 37 iz 34 meca 
Bahia 39 iz 33 meca a danas igraju sa Santosom u gostima 
Criciuma 39 iz 34 meca
Potruguesa i Coritiba 41 iz 34 meca 
Dakle posle ovog meca ima jos 4 kola gde ce biti zestoko jer vecina ekipa koje se bore za opstanak su poboljsali formu i osvajaju bodove i gde se ne ocekuje realno.
Fluminense je dao otkaz slavnom treneru Luxemburgu jer nije ispunio ocekivanja i ocekuju da to deluje kao shok terapija pred odlucujuce meceve.
Iako Fluminense u zadnje vreme ne belezi dobre reultate zbog cega je smenjen trener ipak ocekujem da ce danas ubedljivo pobediti jer igraju sa najlosijom ekipom u ligi za koju sam vec ranije nekoliko puta pisao ubedljivo su zadnji sa samo 17 bodova 33 4 5 24 20:68 17
Trener daje sansu rezervistima da bi video na koga moze racunati u sledecoj sezoni u trecoj ligi 
Nalaze se u seriji od 7 poraza od kojih je samo zadnji sa slabom Criciumom na svom terenu bio sa 1-0 a ostali su bili sve ubedljivi porazi sa po 2, 3, 4 i cak 5 razlike .
Iako ce i Fluminense igrati oslabljen jer su suspendovani Michael,Anderson i Edinho a Carlihnos i Fred su povredjeni u timu imaju vrhunske igrace poput Sobisa, Wagnera koji imaju kvalitet da pobede i izadju iz krize a ocekujem da uz pomoc publike ostvare ubedljivu poibedu sa kojom ce podici moral pred zadnje meceve u ligi 
Fluminense 
Cavalieri, Digao, Euzébio, Gum, Felipe, Wagner, Braga, Diguinho, Jean, Sóbis, Samuel
 
Nautico 
 
Sastav nije siguran 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...