c4nton4 20 Posted November 18, 2013 Naziv kladionice: PinnacleBroj para iz kladionice: 429 Vrijeme odigravanja: 02:40Naziv para: New England Patriots @ Carolina Panthers (MONEY LINE)Tip para: PatriotsTečaj: 2.400 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 18, 2013 Hockey, NHL 02:00 CET (19/11/2013) Winnipeg Jets - Calgary Flames(Total Goals) Pick: Over 5.5 Odd: 1.92 Bookie: Pinnacle Sports Stake: 6/10Večeras se na MTS Centre, (Winnipeg, Manitoba) igra meč između domaćih Jetsa(10-10-2) i gostujućih Flamesa(6-11-3)... Kanadski derbi u kome bi ja svakako dao prednost domaćinu koji se pored svakako mnogo kvalitetnije ekipe i nalazi u mnogo boljoj formi od Flamesa ali ću ipak izbeći ovde igru na pobednika meča i uzeću over golova koji mi se čini prilično izvesan!!! Jetsi su posle 4 vezana trijumfa sinoć izgubili od Min. u gostima i sigurno su malo i umorni od puta možda je i to mali razlog mog neigranja na njih kao i to iako su Flamesi u užasnoj formi od čak 6 vezanih poraza mora to jednom i stati. Jetsi imaju sasvim jedan dobar tim najviše tu mislim na ofanzivu sa par sjanih pojedinaca A. Ladd ,B. Little ,O. Jokinen ,B. Wheeler ,E. Kane ali kolko je napad opasan isto toliko je i odbrana jako loša dobijaju čak 2.66 golova po meču. Sa druge strane Flamesi igraju užasno u seriji su poraza 6 vezanih dok na zadnjih 9 mečeva imaju 8 poraza rekao sam još na startu sezone da oni u ovu sezonu ulaze možda sa najgorim timom u zadnjih 10 godina pa i više jednostavno na svim pozicijama imaju prilično skroman roster iako su sezonu počeli dosta dobro što je bilo nerealno ali su sad u zadnjih 10 mečeva pokazali realne mogućnosti. Tim igra izuzetno otvoreno i u ofanzivi daju i više golova od očekivanog ali to se po odbranu pokazuje kao kobno koja je i ovakološeg kvaliteta. Napad daje i više nego dobrih 2.7 golova ali odbrana prima neverovatnih 3.67 golova po meču. Po tradiciji njihovi mečevi su efikasni tako je na zadnjih 5 mečeva 4 puta bio over jedno m čak 10 golova jednom 8,7 dok Calgari je na zadnjih 10 mečeva 7 bio u overu... Nadam se i večeras jednom otvorenom meču sa dosta golova i uzimam Over 5.5...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 18, 2013 03:00 Utah-Golden state tip over 196.5@1.85 mozzart 8/10 :14clover: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 19, 2013 03:00 Utah-Golden state tip over 196.5@1.85 mozzart 8/10 :14clover: Quote Share this post Link to post Share on other sites