roberth Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Dobro jutro..... Imam jedan problem.... Molim sve prijatelje u kafani za antivirus....Do sada sam imao AVG, bio sam zadovoljan ali ne mogu naći taj besplatan antivirus i mene zanima koji antivirus bi bio dobar za barem 3 mjeseca.... hvala za pomoč..... Lp Quote
Tuto Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Dobro jutro..... Imam jedan problem.... Molim sve prijatelje u kafani za antivirus....Do sada sam imao AVG, bio sam zadovoljan ali ne mogu naći taj besplatan antivirus i mene zanima koji antivirus bi bio dobar za barem 3 mjeseca.... hvala za pomoč..... Lp Najbolji i besplatan: Free Antivirus from Comodo - http://antivirus.comodo.com/ Quote
Tuto Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Prijave H2H za prosinac 2013. se primaju do 28.11.2013. Quote
micha Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [li] WORLD CUP QUALIFIERS - AFRICA[/li][li]19:15h Algeria - Burkina Faso[/li][li]Tip:[glow=red,2,300] 1[/glow][/li][li]Kvota: 1.595[/li] [li][/li][li]]Analiza susreta[/li] Quote
roberth Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Najbolji i besplatan: Free Antivirus from Comodo - http://antivirus.comodo.com/ Hvala..... Quote
PERKAN Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Dobro vece ,pun pogodak ! Posebno zelim komsijama da savladaju Islandjane i da se pridruze reprezentaciji B i H pa da imamo za koga da navijamo na SP! Quote
rockytomas Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Dobro vece ,pun pogodak ! Posebno zelim komsijama da savladaju Islandjane i da se pridruze reprezentaciji B i H pa da imamo za koga da navijamo na SP! Takodje zelje za plasman a imam ih i na tiketu uz Alzir 1 Quote
PERKAN Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Dobro vece ,pun pogodak ! Posebno zelim komsijama da savladaju Islandjane i da se pridruze reprezentaciji B i H pa da imamo za koga da navijamo na SP! Proslo Quote
Tuto Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Eto, napokon slavlje za Hrvatsku koja je u baražu izborila SP u Brazilu. Quote
rockytomas Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Cestitke Hrvatskoj a i mi u Srbiji imamo razlog za slavlje Ode Miha u Italiju u Sampdoriju, imamo protiv koga da igramo sad a bolje da nije ni dolazio u Srbiju , nadam se da ide i Tole za njim Quote
Nadrealista Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 svaka cast za Hrvatsku al ruku na srce ovaj Island nije ekipa dostojna baraza a kamoli SP... s igracem vise nisu u stanju napravit posten napad... susjedi vidimo se u Brazilu Quote
Recommended Posts