milance23 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Cestitke Hrvatskoj a i mi u Srbiji imamo razlog za slavlje Ode Miha u Italiju u Sampdoriju, imamo protiv koga da igramo sad a bolje da nije ni dolazio u Srbiju , nadam se da ide i Tole za njim Svi se nadamo Quote
c4nton4 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Dobro jutro..... Imam jedan problem.... Molim sve prijatelje u kafani za antivirus....Do sada sam imao AVG, bio sam zadovoljan ali ne mogu naći taj besplatan antivirus i mene zanima koji antivirus bi bio dobar za barem 3 mjeseca.... hvala za pomoč..... Lp comodo i avast su jedini koji valjaju Quote
c4nton4 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Hrvatska se vratila. Kovač nas je oživio. Realna reza je trebala bit najmanje 6:0 za nas. Quote
c4nton4 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 aha, tako dakle. C3. e6 Ne nalazim vremena za ništa. Sad sam u poslu nenadjebivom Laku noć Quote
Recommended Posts