Crni 23 Posted November 20, 2013 American Football, NFL 19:00 CET (24/11/2013)Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers(Money Line)Pick: Pittsburgh SteelersOdd: 2.17Bookie: Pinnacle SportsStake: 7/10Meč koji se igra na FirstEnergy Stadium,( Cleveland, Ohio) između domaćih Brownsa(4-6) i gostujućih Steelersa(4-6)...Odlučio sam se da o ovom meču napišem malo ranije lel prosto nemogu da verujem da su linije ovako izašle gde su Brownsi favoriti a ovaka kvota na Steelerse se po meni mora uzeti jel je ovo poklon naravno ne u smislu da je pobednik rešen već to da ovaku kvotu neverujem da ću imati za par dana no videćemo možda i grešim!!!Zaista nevidim ni jedan razlog za ovako favorizovanje Brownsa koji se nalaze i u jako lošoj formi imaju 4 poraza u zadnjih 5 mečeva.Gledao sam ih prošle nedelje protiv Bengalsa i iako su meč otvorili sa 13-0 ali najviše zbog jedine dobre stvari u ekipi a to je odbrana koja je iskoristila greške Bengalsa ali i to im nije pomoglo da na krajudožive i veoma ubedljiv poraz.Jako brzo su se raspali puno greški napada koji je bio prilično bezopasan dok se u takim okolnostima i odbrana raspala.Vođa napada QB J. Campbell je posle dve dobre partije odigrao prilično loše i pokazao ipak svoje i pravo lice jel ipak je on jedan dosta limitiran kvoterbek ima jako mali procenat kompletiranih pasova dok i po zemlji su više nego skromni.Odbrana je dosta čvrsta ali i oni igraju sve lošije jel napad previš greši.Sa druge strane Čelični koji su otvorili jako loše sezonu ali su potom zaigrali mnogo bolje i na zadnjih 6 mečeva imaju 4 pobede i na meč sa Brownsima dolaze posle dve vezane pobede i to posle velike pobede protiv Lionsa u sjajnom meču punom preokreta i svakako dolaze na dosad možda i najbitniji meč u sezoni prepuni samopouzdanja jel bi eventualnom pobedom se iz gotovo bezizlazne situacije sa početka sezone vratili u igru..!!!Na tom meču je konačno odigrao jedan fantastičan meč QB Ben Rotlisberger i to konačno bez greške i prodane lopte protivniku bacio je fantasičnih 367y uz čak 4 TD i sigurno sa mnogo više samopouzdanja će ući u meč.Iako je odbrana lošija nego prethodnih sezona i dalje je to kvalitetna odbran koja je dobrim delom plaćala cenu mnogo prodatih lopti napada ali da mogu da i dalje odigraju fantastično pokazali su u drugom poluvremenu protiv Lionsa gde su zaustavili jedan od najubojitijih napad lige ne dozvolivši im ni jedan poen i verujem da mogu da ponove dobru partiju protiv ipak dosta slabog napada Brownsa.Između njih vlada veliki rivalitet i svakao će svaki tim dati maksimum ja ipak dajem prednost Steelersima i uzeću ih ML po sjajnoj kvoti za jači ulog!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites