Banega 12 Posted November 22, 2013 d5 jbg, jučer nisam čitao kafić. u gužvi sam jebenoj Nisam igrao jako dugo, malo me koncentracija popustila. e5. kakva koncentracija te popustila kad igras odlicno i kako treba, ali ne sikirajk se, kapituliraces ti meni pre ili kasnije Bane, nabavi si Mark Dvoretsky Endgame manual, ako ga nemaš sad sam zakacio da skinem vidim neki manuel sahovski, nisam ovo gledao Zatajio ti rival veceras?? bio na nekoj slavi, kakvi zatajio, hoces i sa tobom jednu partiju uporedo? imam doduse jednu tablu pored sebe na stolu, ali cu zapisat poteze na papiru pa cu ti proslediti sta sam igrao nije frka mogu i simultano da igram sa Hareom znam da bi izgubio, ali volim i sa jacim probati jer tako se uci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 22, 2013 San Jose m- Tampa, navodno jedinica, i trebalo bi, al videcemo. nisam nista igrao malu pauzu pravim Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 22, 2013 Jbte ovu kladu. Imam osjećaj kao da perem novac. Uložim, dobijem, vratim, odem u minus, pokrijem minus..pa dobijem, pa opet vratim, pa opet odem u j..minus, pa opet u mali plus..pa opet dobijem.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 22, 2013 e5. kakva koncentracija te popustila kad igras odlicno i kako treba, ali ne sikirajk se, kapituliraces ti meni pre ili kasnije sad sam zakacio da skinem vidim neki manuel sahovski, nisam ovo gledao bio na nekoj slavi, kakvi zatajio, hoces i sa tobom jednu partiju uporedo? imam doduse jednu tablu pored sebe na stolu, ali cu zapisat poteze na papiru pa cu ti proslediti sta sam igrao nije frka mogu i simultano da igram sa Hareom znam da bi izgubio, ali volim i sa jacim probati jer tako se uci Ma to ja vas amatere pripremam da me možete dobit u partiji. Malo da vježbaš završnice. Dat ću ti još literaturu za taktiku i strategiju pa te vodim u Rusiju na predstavljanje ko najveću nadu ovih prostora Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 22, 2013 Jbte ovu kladu. Imam osjećaj kao da perem novac. Uložim, dobijem, vratim, odem u minus, pokrijem minus..pa dobijem, pa opet vratim, pa opet odem u j..minus, pa opet u mali plus..pa opet dobijem.. Jutro Bitno je da se okreće Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 22, 2013 Jutarnji pozdrav društvu! Ugodan i uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 22, 2013 Prijave H2H za prosinac 2013. se primaju do 28.11.2013. Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted November 22, 2013 pozdrav svima u kafiću i sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 22, 2013 danas je ok ponuda , treba to iskoristiti Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 22, 2013 e5. kakva koncentracija te popustila kad igras odlicno i kako treba, ali ne sikirajk se, kapituliraces ti meni pre ili kasnije sad sam zakacio da skinem vidim neki manuel sahovski, nisam ovo gledao bio na nekoj slavi, kakvi zatajio, hoces i sa tobom jednu partiju uporedo? imam doduse jednu tablu pored sebe na stolu, ali cu zapisat poteze na papiru pa cu ti proslediti sta sam igrao nije frka mogu i simultano da igram sa Hareom znam da bi izgubio, ali volim i sa jacim probati jer tako se uci Bane , ja sam 80-tih igrao aktivno sah ( 1 vojvodjanska liga ).Imao sam i titulu MK ( majstorski kandidat).No vec dobrih 20 godina ne igram uopste.Od 1980 pa do 1990 sam svake godine isao na radnicku Olimpijadu u Puli ( Medulin)!!A sad verujem da ni pocetnika ne bih lako savladao.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 22, 2013 probao sam lokomotivu kuban -zvezdu vise poena, a moze se probati i hendikep poene na lokomotivu.. Bane , ja sam 80-tih igrao aktivno sah ( 1 vojvodjanska liga ).Imao sam i titulu MK ( majstorski kandidat).No vec dobrih 20 godina ne igram uopste.Od 1980 pa do 1990 sam svake godine isao na radnicku Olimpijadu u Puli ( Medulin)!!A sad verujem da ni pocetnika ne bih lako savladao.. sah mora da se stalno vezba inace se padne sa formom opako. i ja ga dugo nisam igrao pa sam sada opet malo poceo. sad sam bas sagledao uzivo izmedju Carslen Magnusa i Ananda, Magnus novi svetski sampion, nije Anandu dao nikakvu sansu, igra covek kao masina. danas je bio remi, ali skor je 6 1/2 : 3 1/2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 22, 2013 danas je ok ponuda , treba to iskoristiti konacno ponuda kako treba, samo jos da je izabrati kako treba Quote Share this post Link to post Share on other sites