Jump to content

Recommended Posts

Posted

d5

jbg, jučer nisam čitao kafić. u gužvi sam jebenoj :57bye: Nisam igrao jako dugo, malo me koncentracija popustila. 

e5. :57bye:

kakva koncentracija te popustila kad igras odlicno i  kako treba, ali ne sikirajk se, kapituliraces ti meni pre ili kasnije :icon_cool:

Bane, nabavi si Mark Dvoretsky Endgame manual, ako ga nemaš :57bye:

sad sam zakacio da skinem vidim neki manuel sahovski, nisam ovo gledao

Zatajio ti  rival  veceras??

:icon_eek:

bio na nekoj slavi, kakvi zatajio, hoces i sa tobom jednu partiju uporedo? imam doduse jednu tablu pored sebe na stolu, ali cu zapisat poteze na papiru pa cu ti proslediti sta sam igrao nije frka :50yes:  mogu i simultano da igram :icon_biggrin:  sa Hareom znam da bi izgubio, ali volim i sa jacim probati jer tako se uci :50yes:

Posted

Jbte ovu kladu. Imam osjećaj kao da perem novac. Uložim, dobijem, vratim, odem u minus, pokrijem minus..pa dobijem, pa opet vratim, pa opet odem u j..minus, pa opet u mali plus..pa opet dobijem..

Posted

kakva koncentracija te popustila kad igras odlicno i  kako treba, ali ne sikirajk se, kapituliraces ti meni pre ili kasnije :icon_cool:

bio na nekoj slavi, kakvi zatajio, hoces i sa tobom jednu partiju uporedo? imam doduse jednu tablu pored sebe na stolu, ali cu zapisat poteze na papiru pa cu ti proslediti sta sam igrao nije frka :50yes:  mogu i simultano da igram :icon_biggrin:  sa Hareom znam da bi izgubio, ali volim i sa jacim probati jer tako se uci :50yes:

Ma to ja vas amatere pripremam da me možete dobit u partiji. Malo da vježbaš završnice. Dat ću ti još literaturu za taktiku i strategiju pa te vodim u Rusiju na predstavljanje ko najveću nadu ovih prostora :icon_biggrin:

Posted

Jbte ovu kladu. Imam osjećaj kao da perem novac. Uložim, dobijem, vratim, odem u minus, pokrijem minus..pa dobijem, pa opet vratim, pa opet odem u j..minus, pa opet u mali plus..pa opet dobijem..

Jutro :kahva:

Bitno je da se okreće :50yes:

Posted

Bane , ja sam 80-tih igrao aktivno sah (  1 vojvodjanska liga ).Imao sam i  titulu MK ( majstorski  kandidat).No vec dobrih 20 godina ne igram uopste.Od 1980 pa do  1990 sam svake godine isao na radnicku  Olimpijadu  u  Puli ( Medulin)!!A sad verujem da ni  pocetnika ne bih  lako  savladao..

Posted

probao sam lokomotivu kuban -zvezdu vise poena, a moze se probati i hendikep poene na lokomotivu..

Bane , ja sam 80-tih igrao aktivno sah (  1 vojvodjanska liga ).Imao sam i  titulu MK ( majstorski  kandidat).No vec dobrih 20 godina ne igram uopste.Od 1980 pa do  1990 sam svake godine isao na radnicku  Olimpijadu  u  Puli ( Medulin)!!A sad verujem da ni  pocetnika ne bih  lako  savladao..

sah mora da se stalno vezba inace se padne sa formom opako. i ja ga dugo nisam igrao pa sam sada opet malo poceo.

sad sam bas sagledao uzivo izmedju Carslen Magnusa i Ananda, Magnus novi svetski sampion, nije Anandu dao nikakvu sansu, igra covek kao masina. danas je bio remi, ali skor je 6 1/2  : 3 1/2