roberth 15 Posted November 24, 2013 Dobar dan... Jučer crni dan u natjecanju....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 24, 2013 Dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 24, 2013 Pozz Dwiz, Tuto!! Ne znam kome moram napisati.... Napisao sam analizu iz skijaškog takmičenja i u prijavi nema zimskog sporta i molim,da nešto napravite....Ja sam napravio pod hokej kao zimski sport jer nisam znao što da napravim.... Lp Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted November 24, 2013 (edited) ode glava treneru ako izgube Sta sam ti rekao,to su najvece prodaje.Sto je najgore i ja pado samo na njih Edited November 24, 2013 by milance23 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 24, 2013 Pozdrav društvu! Ugodan i uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 24, 2013 Sta sam ti rekao,to su najvece prodaje.Sto je najgore i ja pado samo na njih oni i Napoli vise nece na moj listic da me puskom tjeraju... isto ovako me Napoli nasadio kad su odigrali nerjeseno kuci protiv mrtvog Sasuola Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted November 24, 2013 oni i Napoli vise nece na moj listic da me puskom tjeraju... isto ovako me Napoli nasadio kad su odigrali nerjeseno kuci protiv mrtvog Sasuola na greskama se uci Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 24, 2013 Dobar dan... Jučer crni dan u natjecanju....... Nidi jedini! Meni i juče i prekjuče totalno losi dani, a vidim da ni ostalima sa vrha Expekt lige nije nista bio bolji dan ( Tuto potrošio svu crvenu boju koju je imao) . A za H2H imao sam sreću pa sam se u finale plasirao jos pre nekoliko dana. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 24, 2013 NE MOGU VEROVATI KOLIKO JE ODBRANA TOTENHEMA SUPLJA, ZNACI EKIPA SESTE PAKISTANSKE LIGE NE BI PRIMALI OVAKVE GOLOVE! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 24, 2013 NE MOGU VEROVATI KOLIKO JE ODBRANA TOTENHEMA SUPLJA, ZNACI EKIPA SESTE PAKISTANSKE LIGE NE BI PRIMALI OVAKVE GOLOVE! ispade City mocna ekipa a proslo kolo izgube od Sunderlenda kome je to bila druga pobjeda u citavom prvenstvu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 24, 2013 (edited) ispade City mocna ekipa a proslo kolo izgube od Sunderlenda kome je to bila druga pobjeda u citavom prvenstvu jesu oni mocna ekipa, ali nisu toliko koliko su ovi danas losi. igrao 1-3 gola imao opak tiket , ali gubitan!!! Edited November 24, 2013 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 24, 2013 ponizavanje Totenhema 4:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites