Nadrealista 13 Posted November 24, 2013 jesu oni mocna ekipa, ali nisu toliko koliko su ovi danas losi. igrao 1-3 gola imao opak tiket , ali gubitan!!! to ti i govorim, nije City toliko dobar kolko je Totenham bio los Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted November 24, 2013 oni i Napoli vise nece na moj listic da me puskom tjeraju... isto ovako me Napoli nasadio kad su odigrali nerjeseno kuci protiv mrtvog Sasuola A da si video kako Baloteli sutira penal...Al jbg ga tesim se,danas decko cekao Mancester iz 2-2 za 1000 eura. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2013 Pa je li moguce da ova Boca ne moze pobijediti najgoru ekipu u ligi, a bore se za titulu? Koji retardi ccccc Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 24, 2013 Vidim ima ovde dosta nezadovoljnih. Odo ja da spavam. Laku noć svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 24, 2013 laku noc dok nisu poceli udarati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 25, 2013 imali li koga ,? koga biju ? tu sam laku noc dok nisu poceli udarati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 25, 2013 nigde nikog Quote Share this post Link to post Share on other sites