micha 27 Posted November 26, 2013 Pozdrav, expekt isplatio nagrade za 10. mjesec, pa provjerite račune Provereno! Uplaćeno! Da li neko zna, na expektu kada se prethodni bonus ne okrene , a posle stigne novi, da li se mora zavrsiti okretanje prvo onog starog ili ono bilo ,nije uspelo, pa sad ajd Jovo nanovo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted November 26, 2013 Ja sam svoj bonus prokockao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 26, 2013 Provereno! Uplaćeno! Da li neko zna, na expektu kada se prethodni bonus ne okrene , a posle stigne novi, da li se mora zavrsiti okretanje prvo onog starog ili ono bilo ,nije uspelo, pa sad ajd Jovo nanovo. Logično da mora, mene čudi što su uopšte uplatili ovaj drugi, jer prije nisu dozvoljavali dok se ne obrne prvi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted November 26, 2013 Provereno! Uplaćeno! Da li neko zna, na expektu kada se prethodni bonus ne okrene , a posle stigne novi, da li se mora zavrsiti okretanje prvo onog starog ili ono bilo ,nije uspelo, pa sad ajd Jovo nanovo. Ako se ne varam hoces da kazes da si prethodni bonus prokockao,a da ga nisi okrenuo? U tom slucaju "Jovo nanovo"... Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted November 27, 2013 Laku noc... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 27, 2013 Provereno! Uplaćeno! Da li neko zna, na expektu kada se prethodni bonus ne okrene , a posle stigne novi, da li se mora zavrsiti okretanje prvo onog starog ili ono bilo ,nije uspelo, pa sad ajd Jovo nanovo. svaka cast ako za dva meseca nisi ili potrosio ili okrenuo bonus meni bonus traje trenutno Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted November 27, 2013 Provereno! Uplaćeno! Da li neko zna, na expektu kada se prethodni bonus ne okrene , a posle stigne novi, da li se mora zavrsiti okretanje prvo onog starog ili ono bilo ,nije uspelo, pa sad ajd Jovo nanovo. Ja nisam obrnuo stari do kraja a uplacen mi je novi Quote Share this post Link to post Share on other sites