roberth Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 18:30 Kaposvar - UVC Graz TIP 2 @ 1,65 Bet 365 5/10V športni hali v madžarskem mestu Kaposvar bo danes povratna tekma pokala Challenger kjer se bosta v 2.predkrogu pomerili ekipi Kaposvarja in UVC iz Graza.Odločil sem se,da gostje bodo zmagali in s tem se tudi uvrstili v šestnajstino finala pokala Challenger,kjer zmagovalec tega dvoboja igra z estonskim Selverom iz Tallina.Kaposvar trenutno igra v ligi MEVZA kjer sodelujejo ekipe iz Slovenije,Avstrije, Slovaške in Madžarske in v tej ligi je le skromnih 7 ekipi, trenutno pa so na 6.mestu z 1 zmago in 4 porazi. Skromni Kaposvar je začel z zmago v gosteh pri novincu Kecskemetu (7.) z 3:1, v naslednjih 4 tekmah pa sami porazi z 0:3(na gostovanjih proti ACH Volleyu, Bratislavi in Posojilnici Dob), doma pa so izgubili proti prav tako proti Posojilnici Dob z 1:3. V svojih vrstah igrajo večinoma domači igralci,ni niti enega tujca le da imajo blokerja,ki meri skoraj 210 cm....UVC Graz igra v 1.avstrijski ligi in je trenutno na 5.mestu med 8 ekipami.V tej ligi je 5 ekip bolj ali manj izenačenih, zadnje 3 ekipe pa so dosti slabše. V 10 tekmah imajo 5 zmag in 5 porazov s skupnim rezultatom 19:20. V svojih vrstah imajo med tujci Američana Penolia, Madžara Zoberja in Nemca Weberja, vsi ostali pa so avstrijski odbojkarjev(večinoma iz Graza oziorma iz bližine).Moja napoved:Oba kluba sta v Grazu že odigrala prvo tekmo, zmaga pa je gladko ostala doma s 3:0....Kaposvar je nekako skromen klub in morda nimajo ambicije,da bi se uvrstili naprej tudi zato,ker je estonski Tallin kar precej oddaljen...mišljenja sem,da bodo odbojkarji Graza zmagali zato s polovičnim vložkom tudi stavim....TIP 2 Quote
Recommended Posts