pimpbeckham 6 Posted November 28, 2013 (edited) Fudbal - Europska liga 21:05h Chernomorets Odessa - Dinamo Zagreb Tip:Away Team To Score Kvota: 1.95 Expekt 8/10 Černomorec stadion Moj tip je da će zagrebački Dinamo večeras u okviru 5. kola Europske lige u skupini B postići gol na gostovanju u Ukrajini. Odessa u domaćem prvenstvu odlično gura, i nalazi se na drugom mjestu, sa zaostatkom od samo 3 boda za liderom Shaktarom iz Donetska. Domaćin sa 4 boda još gaji nade u prolazak skupine, ali to će teško ostvariti, jer u posljednjem kolu ide na gostovanje u Nizozemsku. Domaćin je primio samo 5 golova, a jedan od njih u Maksimiru. Nakon prvih 45 minuta u Zagrebu Dinamo je vodio golom Fernandesa, ali opet svojim pogreškama, u roku nekoliko minuta Odessa je okrenula susret. U tom prvom susretu, posjed lopte je bio podjednak, dok je Dinamo ipak bio aktivniji prema suparničkim vratima (12-7 omjer udaraca na gol u Dinamovu korist). Dinamo navala ostala je upravo na samo tom jednom postignutom golu ove sezone u Europskoj ligi, i mislim da su previše dužni svojim navijačima. Doduše, Dinamo je već ispao iz Eurolige, i može odigrati bez opterećenja i bez pritiska. Upravo tako su i najavili napadači "modrih" Duje Čop i Ante Rukavina. Dinamo se u Ukrajinu ide nadigravati, i pokušati ostvariti dobar rezultat, te podići atmosferu u klubu uoči prosinca/decembra kada slijede teški ispiti. Prije svega i derbi s Hajdukom. Mislim da Dinamo može "poentirati" ... Edited November 28, 2013 by pimpbeckham Quote Share this post Link to post Share on other sites