Tuto Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Cafe otvoren! Pozdrav društvu i gostima! Ugodan i uspješan dan! Quote
bergamo Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Dobar dan Srecno u poslednjem mjesecu 2013 godine Quote
Banega Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Sta sam docekao da nas Nadrealista pobedi u expekt natjecanju Quote
Nadrealista Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Sta sam docekao da nas Nadrealista pobedi u expekt natjecanju eeeee da je samo u expekt-u, pogledaj malo i na H2H Quote
pimpbeckham Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Svaka čast nadrealista...poharao si celu ligu... pozz svima i sretno u narednom mjesecu... Quote
roberth Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Dobar dan.... Čestitam nadrealisti za pobjedu.....ja sam grešku napravio jučer...... Jedno pitanje za sve koji su prijavljeni u kladionici expekt!! Imam malo više od 2000 € i sve je drukčije kao prije 6 mjeseci.....pa ne mogu "slati" na bančni račun...ili zbog toga što je danas neradni dan ili je što drugo....ne mogu više naći onu stran gdje sam ispunio i onda slao dalje....Molim pomoć!! Quote
nisterlo Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Hajduk nije pobedio Dinama u Zg sto godina...I onda sam se ja kladio na Dinamo... Quote
Zizu Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Dobar dan i pun pogodka u 12 mesecu ! Nadam se,jer prosli mesec me je osakatio..ne pamtim ovako los mesec,otkad se kladim na netu...mnogo novaca sam izgubio,banka se istopila,i bice jako velik problem vratiti se i na trecinu zeljene banke... Quote
Recommended Posts