Tuto Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Cafe otvoren! Pozdrav društvu i gostima! Nadam se da još nije kasno da se u natjecanje H2H uključe i prošlomjesečni dobitnici nagrada. Sponzor je novi i svi prijavljeni se mogu natjecati. Ugodan i uspješan dan! Quote
Dinno Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Cafe otvoren! Pozdrav društvu i gostima! Nadam se da još nije kasno da se u natjecanje H2H uključe i prošlomjesečni dobitnici nagrada. Sponzor je novi i svi prijavljeni se mogu natjecati. Ugodan i uspješan dan! To znaci da sam i ja u konkurenciji za nagradu za 12.mjesec Quote
Nadrealista Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 To znaci da sam i ja u konkurenciji za nagradu za 12.mjesec kakve ti koristi, ostat ces samo u konkurenciji, nista vise Quote
igoric69 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Dobar dan (ili večer) svima...sretno na tiketima.... meni jučer bio gadan dan,skoro pola plaće otišlo,ali danas se vratilo i nešto sitnog plusa,za ćevape i pivkana... Quote
Banega Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Dobar dan (ili večer) svima...sretno na tiketima.... meni jučer bio gadan dan,skoro pola plaće otišlo,ali danas se vratilo i nešto sitnog plusa,za ćevape i pivkana... Sta si to igrao do 17:13 kada si povratio gubitak? Quote
igoric69 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 (edited) 1 listić live,i uletila 4 na poljskom multi i u singlu 70...konačno 70 izvučena,sad je 1 na redu... a jučer me cedevita gadno ujebala,imao sam na sistemu u fiksu,i u doubleu sa artlandom... Edited December 5, 2013 by igoric69 Quote
Banega Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Neverovatan broj koseva na tekmi Bajern - olimpijakos! za 40 minuta 208 poena!!!!!! Quote
Recommended Posts