PERKAN 18 Posted December 8, 2013 Vrijeme odigravanja: 20:00Naziv para: Goias - SantosTip para: 1Tečaj: 1.550 Quote Share this post Link to post Share on other sites
baki30 4 Posted December 8, 2013 Monaco - Ajaccio 3.5 više golova Večeras domaćini traže nova tri boda da bi održali korak za Parisom.. Drugi njihov konkurent doživio je poraz. Monaco je izraziti favorit i sve osim pobijede bilo bi iznenađenje. Gosti igraju možda najlošiji nogomet ove godine u ligi i nemaju puno nade u uspjeh večeras. Orijentirati će se na obranu i pokušati iz kontri zaprijetiti Monacu koji će već od prve minute jurniti prema gostujućim vratima. Jučer je Paris lakoćom protutnjao, što će večeras pokušati isto uraditi i Monaco. Ovdje ne samo da očekujem pobijedu već i broj golova bi trebao biti veći. Ja sam se odlučio za over tri. Mislim da će večeras Monaco brusiti napadačku formu i da će napadači zabijati. Bez obzira hoće li igrati Falcao mislim da je Monaco kvalitetniji upravo za dva tri razlike od gostiju. Quote Share this post Link to post Share on other sites