Tuto 157 Posted December 14, 2013 Bet-Club Café otvoren! Pozdrav društvu i gostima! Ugodan i uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted December 14, 2013 Danas moraju da se uzmu pare Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 14, 2013 Danas moraju da se uzmu pare na cemu???? gledo sam ponudu, nema mi ama bas nista da se moze igrat, osim da lupam pa ako prodje Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 14, 2013 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted December 14, 2013 na cemu???? gledo sam ponudu, nema mi ama bas nista da se moze igrat, osim da lupam pa ako prodje Na bankomatu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
floyd 2 Posted December 14, 2013 Pozdrav svima Dobro je da nisam gledao live, odlicna zavrsnica http://espn.go.com/video/clip?id=espn:10136213 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 14, 2013 Na bankomatu... ma i tu je skroz otanjilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted December 14, 2013 Sve u svemu moglo je daleko bolje danas,jedan gol me delio od fantasticnog dobitka...Jedan za laku noc... Mujo i Haso stanovali u istoj zgradi.Jednog dana Mujo zovne policiju i kaže:- "Molim vas to nema smisla. Haso me odozgo popišo,a cini mi se da on i nema papire za ovaj stan. "I odu policajci kod Hase i kažu mu:- "Ma bolan Haso šta to radiš, što pišaš po covjeku" i traže mu papire za stan.A Haso izvadi po 100 eura, dade policajcima i obeća da nece više.Silaze policajci a Mujo ih pita šta je bilo.Kažu policajci:- "E moj Mujo, kakve on papire ima, da te posro ne bi mu ništa mogli. Quote Share this post Link to post Share on other sites