Tuto 157 Posted December 19, 2013 Bet-Club Café otvoren! Pozdrav društvu i gostima! Ugodan i uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 19, 2013 mene su potopile Norvezanke imao sam ih u dublu, i na tiketu. to mi je bio fiks dana ! Ne volim kad neko padne na kladionici, ali ovog puta mi je ( da izvineš) ,baš drago! Dobar dan svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 19, 2013 Ne volim kad neko padne na kladionici, ali ovog puta mi je ( da izvineš) ,baš drago! Dobar dan svima! Meni je drago sto su nase prosle, ali mi nije drago sto sam promasio, to su dve razlicite stvari vrlo retko igram navijacki i uvek koristim priliku kad se ukaze da naplatim nesto bez obzira sto ogram protiv navijackog kluba. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 19, 2013 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 19, 2013 Katastrofa!!! Zadnjih par dana nikad gori što se tiče kladjenja. Pre pogodim par za takmičenje, al pogodim ostale što još odigram ili suprotno. A sad i što odigram i što pomilsim samo - ne mogu da pogodim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted December 20, 2013 Dobro veče. Jel ikome još teško otvara stranicu i forum. Pokazuje nekakav error ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted December 20, 2013 Katastrofa!!! Zadnjih par dana nikad gori što se tiče kladjenja. Pre pogodim par za takmičenje, al pogodim ostale što još odigram ili suprotno. A sad i što odigram i što pomilsim samo - ne mogu da pogodim. Prilicno lose i kod mene,nikako da se sastavim... Quote Share this post Link to post Share on other sites