Zizu 4 Posted December 27, 2013 02:00,Minesota Timberwolves-Washington Wizards,tip Min - 7.5,@ 2.05, 8/10,Bet365 Veceras se u Taget Centru u Mineapolisu sastaju domaci Timberwolvsi i gosti iz prestonice..Domacini igraju odlicno kuci..ali strana im je problem,ali volim da ih napadam kada su domacini..Imaju 13-15 skor,mislim da hoce i mogu bolje..Kuci 8-4,i dobijali su dosta jakih ekipa kuci(Portland,Dalas 2 x,Oklahoma),svi su oni padali u Target Centru ove sezone..Malo su u krizi,imaju 2 vezana poraza,zadnji od jakih Clipersa u OT,4-6 im je forma...Prva zvezda je jasno sjajni krilni centar Love,unistava protivnicke odbrane,Clipersima je zabio 45 poena(uz procenat suta od 65,2 %-sto je neverovatno),i cak 19 skokova..Glavnu pomoc ima od Nikole Pekovica,koja igra fenomenalno,i njih dvojica zaista cine strasan tandem..Bekovski tandem cine K.Martin i C.Brewer,odlicni igraci,i ako ih krene,znaju dobro da natrpaju protivnike..Riki Rubio im je startni play,totalno je van forme,ocajno igra,sutira u poslednje vreme ispod 20 %,i to je karika koja im fali da budu jos bolji..Menja ga J.J.Barea,u boljoj je formi,i mislim da treba jos da ga koriste..Na klupi ima jos par zanimljivh igraca(Cunningham,Moute),ali sa slabijim ucinkom i minutazom....Minesota je inace odlicna napadacka ekipa,postizu 105,6 poena po mecu(4 u ligi),imaju 46 skokova prosek po mecu(takodje 4 u ligi),ali puno poena i primaju(102),i tu su tek 26 u ligi..Wizardse nisam jos gledao ove godine,sem nekih par skracenih pregleda,ali su u formi,imaju 3 vezane pobede(doduse protiv slabih ekipa(Bos,BKN i NY)),i mislim da im je dosta,i da veceras nemaju ni promil sanse..Prva zvezda je odlicni play Wall,bekovski tandem Beal(3 pick prosle godine drafta) i Ariza je solidan,dok pod kosem je Poljak Gortat,koji po meni nema sanse sa Pekovicem,oduvace ce ga Nikola veceras..Na Lova ce Booker,i kao i za prethodni duel,mislim da nema sanse protiv njega...Wash je 19 napad lige po poenima,20 po skokovima,igraju solidnu odbranu,ali mislim da veceras nece izdrzati u Mineapolisu,i ocekujem ubedljivu pobedu Timberwolvsa,cak i dvocifrenu,ali ipak cu ici malo opreznije,sa pobedom od 8 i vise razlike.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted December 27, 2013 02:00 New Orleans Pelicans-Denver Nuggets,Nuggets - 4,5,@ 3.25, 7/10,Bet365 Veceras se u New Orleans Areni sastaju domacin Pelikani,i gostujuci Nuggetsi..Po meni 2 podjednake ekipe,ali kako neko mora da pobedi pokusacu na goste..New Orleans ima skor 12-14,solidni su domacini(7-5)..imaju 4-5 skor u zadnjih 10 meceva..11 ekipa lige po broju poena i skokova,25 odbrana lige..Imaju dobar tim,na playu J.Holiday,solidni E.Gordon i Aminu cine bekovski par,krilni centar R.Anderson igra mozda i sezonu zivota,a C Davis takodje pruza posebno u poslednje vreme sjajne partije..Pomoc Holidayu pruza sjajni Tyreke Evans..Povredjen je C Smith,i verovatno nece igrati,a Gordon je D-T-D..E sad malo o Denveru..Vise idem na njih malo na osecaj,nego sto mislim zaista da ce to doci,iz razloga sto imaju 4 vezana poraza,3-7 skor,i ta serija mora da stane..Imaju kvalitetan tim,puno igraca rotiraju,i tu im je glavna snaga,jer ne retko se desi da 6-7 igraca ima dvocifren ucinak..Rotiraju 3 playa,Lawsona,Foyea(nesto se povredio prosli mec,ali se oporavio) i Miller,i kada se oni razigraju,mogu da dobiju svakoga..Chandler takodje igra dobro,Mozgov i Hickson pod kosem..Tu je takodje i bek Robinson,koji cesto zna da explodira..Farried je upitan za vecerasnji mec,i ako bude igrao,sanse Denvera rastu...Jednostavno dobra ekipa,cenim ih,i moram pokusati veceras na njih,da prekinemo crnu seriju poraza...Pokusacu pobedu sa 5 i vise razlike,koja se placa fenomenalno.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted December 27, 2013 01:00, Albany Devils-Adirondack Phantoms, tip: Albany ML, @1.67, Expekt, 8/10Times Union Center - Albany, NYU dvoboju divizije Northeast večeras se sastaju drugoplasirani Devilsi (17-11, 37 bodova i 91:73 gol-razlika) i trećeplasirani Phantomsi (14-14, 30 bodova, 69:72 gol-razlika), a prednost i kao ukupnog pobjednika meča vidim domaćina. Albany je na trećem mjestu Istoka, a u posljednjih deset susreta imaju omjer 7-3. Imaju odličan prosjek od 3,25 gola po utakmici, a po bodovima ekipu predvode Joe Whitney (10+19), Reid Boucher (10+8) i Mike Sislo (8+9). Devilsi trenutačno imaju dva tijesna poraza od Bridgeporta i Binghamtona nakon produžetaka. Budući ekipa igra konstantno dobro, siguran sam da će vidjeti playoff, koji im je prošle sezone izmakao. Za protivnika imaju "umorni" Adirondack. Naime, Adirondack je sinoć u teškoj utakmici slavio nakon kaznenih udaraca protiv Springfielda. Vodeći u diviziji je stizao vodstvo Phantomsa, ali u nervoznoj utakmici (14 isključenja) i utakmici promašenih powerplay prilika (2 od 14), ipak kapitulirao od solidnog Adirondacka. Upravo zato mislim da će nedostajati svježine u redovima gostiju večeras, jer teško će u dva dana poraziti oba lidera divizije. Kada ovdje dodam da Phantomsi imaju slabu efikasnost (slabiji od njih na Istoku su samo Worcester i Hartford), uz "umor" od sinoć, teško će parirati domaćinu, koji u posljednjih deset utakmica postiže 4,40 gola u prosjeku po utakmici. Tipujem pobjedu Albanyja... Quote Share this post Link to post Share on other sites