Tuto 157 Posted December 29, 2013 Bet-Club Café otvoren! Pozdrav društvu i gostima! Ugodan i uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted December 29, 2013 Pozdrav svima . Mrtva nedjelja Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 29, 2013 Dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted December 29, 2013 Nema kera...pih Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted December 29, 2013 Pozdrav svima.... Juče i sinoć odlični rezultati, a meni uopšte nije jasno kako sam danas zaboravio uplatit koji tiket Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted December 29, 2013 Odlični rezultati kako kome Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 29, 2013 Pozdrav svima.... Juče i sinoć odlični rezultati, a meni uopšte nije jasno kako sam danas zaboravio uplatit koji tiket odlicni u cemu??? mozda u pikadu Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted December 29, 2013 odlicni u cemu??? mozda u pikadu U svemu... EPL ispoštovala, Džeko uvalio gol, United dobio, Salzburg i Sonderjyske u hokeju. Amerikanci dobri, Miami dobio, Brooklyn izdržao +16,5 i izgubio 13 razlike, Clippersi prošli, Toronto, Minnesota...sve lijepo došlo! Nisam baš igrače pratio, prestao sam to da igram, ima 17 poena nakon treće, meni trebaju još dva, on ništa do kraja. To mi se desilo milion puta Quote Share this post Link to post Share on other sites