Tuto Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Dobrodošli u zadnji natjecateljski dan! Pozdrav društvu i gostima! Ugodan i uspješan dan! Quote
MysticAladin Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Ima ima....ugodan i uspješan dan... ;) Quote
MysticAladin Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Čestitke Dinni na pobjedi u H2H... Mene danas Radnički nije ispoštovao sa visokom pobjedom i ostadoh na 9 bodova, ali Dinno je zbog veće pogodjene kvote već pobjednik... Svaka čast!!! Quote
Dinno Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 On 12/30/2013 at 10:36 PM, MysticAladin said: Čestitke Dinni na pobjedi u H2H... Mene danas Radnički nije ispoštovao sa visokom pobjedom i ostadoh na 9 bodova, ali Dinno je zbog veće pogodjene kvote već pobjednik... Svaka čast!!! Hvala druze na cestitkama Odlicno si igrao, posebno juce kada si uzeo 4 boda, svaka cast Ostalim puno srece nocas u borbi za 3. i 4. mjesto... Quote
MysticAladin Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 On 12/30/2013 at 11:04 PM, Dinno said: Hvala druze na cestitkama Odlicno si igrao, posebno juce kada si uzeo 4 boda, svaka cast Ostalim puno srece nocas u borbi za 3. i 4. mjesto... Malo me povuče Cibonin kolaps i problemi u ekipi...na kraju su odigrali dobru utakmicu i izgubili je samo zbog umora, jer su imali 7-8 igrača u čitavoj ekipi. Da nisam čitao o tome, igrao bih nešto iz američkih sportova, kao i obično i možda bi se odigralo drugačije. Ipak, ja zadovoljan, drugi u H2H, drugi u ligi... Odličan mjesec... Quote
Recommended Posts