Tuto 157 Posted December 30, 2013 Dobrodošli u zadnji natjecateljski dan! Pozdrav društvu i gostima! Ugodan i uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 30, 2013 imal zivih Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted December 30, 2013 Ima ima....ugodan i uspješan dan... ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted December 30, 2013 Pozdrav ekipi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted December 30, 2013 Čestitke Dinni na pobjedi u H2H... Mene danas Radnički nije ispoštovao sa visokom pobjedom i ostadoh na 9 bodova, ali Dinno je zbog veće pogodjene kvote već pobjednik... Svaka čast!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 30, 2013 Čestitke Dinni na pobjedi u H2H... Mene danas Radnički nije ispoštovao sa visokom pobjedom i ostadoh na 9 bodova, ali Dinno je zbog veće pogodjene kvote već pobjednik... Svaka čast!!! Hvala druze na cestitkama Odlicno si igrao, posebno juce kada si uzeo 4 boda, svaka cast Ostalim puno srece nocas u borbi za 3. i 4. mjesto... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted December 30, 2013 Hvala druze na cestitkama Odlicno si igrao, posebno juce kada si uzeo 4 boda, svaka cast Ostalim puno srece nocas u borbi za 3. i 4. mjesto... Malo me povuče Cibonin kolaps i problemi u ekipi...na kraju su odigrali dobru utakmicu i izgubili je samo zbog umora, jer su imali 7-8 igrača u čitavoj ekipi. Da nisam čitao o tome, igrao bih nešto iz američkih sportova, kao i obično i možda bi se odigralo drugačije. Ipak, ja zadovoljan, drugi u H2H, drugi u ligi... Odličan mjesec... Quote Share this post Link to post Share on other sites