selektor3 1 Posted January 2, 2014 13.30 brown - gojowczyk over 2,5 sets 2.25 8/10 bet 365 Meč između 111 plasiranog browna i 164. njemca poljskog roda. I jedan i drugi jako vole igrat na toj podlozi i oba sta ovdje jako dobro odigrala do sada. I jedan i drugi su jako dobra na svom servisu, i obadva su u prošlom kolu pobjedila dobre servere ( kohli i karlovic ). U međusobnim dvobojima vodi brown sa 4-2, a poslednja 2 su bila odigrana u 3 seta. Pošto jako dobro obojica drže svoj servis dosta sam siguran, da če bit ovaj meč odigran u 3 seta ili možda u 2 tie brejka. Ali za ovu kvotu treba probat, jer je više nego realno očekivat meč u 3 seta. gojowczyk odigrao protiv kohlia 2 tie brejka, dopustio je samo 3 brejk lopte, a u prvom kolu thiemu samo jednu brejk loptu. brown je pobjedio karla u 3 seta, a dopustio mu je samo 2 brejk lopte, koje je karlo obje iskoristio, a protiv dodiga opet samo jedna brejk lopta na njegov servis. Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted January 2, 2014 14.00 Lu (÷3,5 games ) - pospisil 1 1.93 8/10 pinnacle ovdje ču odigrat kontrahendikep na lu-a, koji je po mome i blagi favorit ovjde. Zašto? jeste,da je pospisil bolji što se serve tiče, bolje rangiran ( 32 ), lu (65 ) i 7 godina mlađi, ali gledao sam lu-a protiv smiczeka, oji voli igrat na ovom terenu, i razbio ga je lu 6-4, 6-2, uzeo mu čak 6 brejka uz 10 šansi. Znači jako dobro odigrao return, dobro čita servu, a pošto je pospisil odigrao jako rezrvirano u prvom meču protiv anonimusa edmunda ( 7-5, 6-2 ) i zanašao se samo na svoj prvi servis, kojeg je imao čak 77%, ne vjerujem, da može bit taj postotak još jedan put takav. Ako bude, onda je meč u egalu, inače dajem svakako prijednost lu-u, koji mi je bolji igrač na hardu, kojeg preferira i po večini igra samo na hardu, dok pospišil isto najviše igra na hardu, ali je jako često i na drugim podlogama. Po meni, bit če ovo jako neizvjesan meč, u kojem ne izključujem mogučnosti, da ide u 3 seta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
floyd 2 Posted January 2, 2014 ATP Brisbane M. Cilic - K. Nishikori 2 @ 2.12 Marathonbet Quote Share this post Link to post Share on other sites
floyd 2 Posted January 2, 2014 ATP Brisbane J. Chardy - S. Groth 2-0 @ 2.06 Marathonbet Quote Share this post Link to post Share on other sites
floyd 2 Posted January 3, 2014 ATP Brisbane M. Cilic - K. Nishikori 2 @ 2.12 Marathonbet 1:2 (4:6 7:5 2:6) ATP Brisbane J. Chardy - S. Groth 2-0 @ 2.06 Marathonbet 2:0 (7:5 6:4) Quote Share this post Link to post Share on other sites