Tuto 157 Posted January 3, 2014 Pozdrav društvu i gostima! :kahva:Ugodan i uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 3, 2014 jel ovo na H2H takmicenju opet mogu konkurisat za nagrade dobitnici iz proslog mjeseca? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 3, 2014 Dobar dan ,pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 3, 2014 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
floyd 2 Posted January 3, 2014 Dobar dan svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted January 3, 2014 Nema teme za drugo kolo grupe B u H2H Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted January 3, 2014 Pozz kladioničari... jel ovo na H2H takmicenju opet mogu konkurisat za nagrade dobitnici iz proslog mjeseca? Ha ovdje je moguće svašta, samo peć od drveta izgleda ne može...2 mjeseca budem prvi u h-2-h natjecanju, i ostanem oba puta bez nagrade...to nema niti na jednom forumu...hvala Bogu pa ovo nije jedini... Dobar dan Pozz druže, ajde javi se nekad tamo na amicitiperima, postavi koji tenis, hebo te krennuli ti tvoji teniseri, puna ih ponuda...ajmooo Nema teme za drugo kolo grupe B u H2H Biti će kasnije. šta si nervozan, počinje ti par ili? Pozz.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 3, 2014 Izvinjavam se natjecateljima B grupe na H2H jer sam kasno postavio dnevnu temu. Ubuduće, ako se tako ili nešto slično dogodi par pošaljite meni putem PM, a ja ću ga postaviti na natjecanje. Greške su moguće i nitko neće zbog toga biti zakinut. Par na natjecanje možete postaviti i ovdje pa mi javiti i bit će opet postavljen na pravo mjesto. Pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 3, 2014 Pozz kladioničari... Ha ovdje je moguće svašta, samo peć od drveta izgleda ne može...2 mjeseca budem prvi u h-2-h natjecanju, i ostanem oba puta bez nagrade...to nema niti na jednom forumu...hvala Bogu pa ovo nije jedini... Pozz.. Koliko se sjećam nitko nije trebao ostati bez nagrade, pa ni ti, jer su se one isplatile (istina u polovičnom iznosu), a za to nije kriv ovaj forum. Nagrade su se isplatile od drugog sponzora. Mišljenja sam da neopravdano pljuješ po ovom forumu (Dwizu). Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted January 3, 2014 Kao forum mi se sviđate, ali sve suhoparno ostaje na tim takmičenjima, pa kao i ostali "plivate" u prosječnosti... ali nije bilo isplata nikakvih nagrada...bio je prijedlog na drugoj kladari, ali da se upllati depozit...na što nas par nije pristalo...sve u svemu - nije u redu prema sudionicima takmičenja, a 50 ili 30 ili 20 eura bonusa- ni vamo ni tamo... A što se tiče kolege Dwiza...po njemu bi zadnjem "opalio"...čovjek je totalno ispravan i na mjestu... Ostalo si mi ti stavio u usta...tako da nije mjerodavno... pozz i živjeli Quote Share this post Link to post Share on other sites